Een fotoboek maken was nog nooit zo gemakkelijk

Ik maak er al enkele jaren een gewoonte van om in december een foto-album te maken van het voorbije jaar. Ik vind dat zalig ... en so worth it! En goed nieuws voor alle mama's die de tijd er niet voor lijken te vinden en al jaren achterstand hebben: met de Smart Assistant van albelli heb je nu binnen enkele minuten een prachtig album.

fotoalbum

Een foto-album in een paar clicks

Het grootste ‘werk’ aan een fotoboek bestaat/bestond er uit om je foto’s door te nemen en te selecteren. Dat kan je natuurlijk nog altijd zo doen. Maar, vind je dat toch maar omslachtig en/of tijdrovend, al die foto's doornemen? Geen probleem, via albelli kan je kiezen voor de 'Smart Assistant': dan heb je in een paar minuten een volledig boek. Deze technologie kiest automatisch je beste foto's (de wazige/dubbele foto's worden er zelfs uitgefilterd). Dus geen excuus meer! 

foto-album

Waarom fotoboeken zo geweldig zijn

1. Je kinderen gaan er zot van zijn: Kinderen vinden niks leuker dan naar zichzelf te kijken. Uren aan een stuk. Echt :-). Ze vinden die fotoboeken met andere woorden mega-ge-wel-dig. 

2. Je levert nu een kleine inspanning, maar die gaat je nog jaren plezier bezorgen. Mijn moeder heeft altijd al een jaaralbum bijgehouden. Met foto’s van de grote momenten per jaar: feestjes, vakanties, de start van school … En elk jaar (meestal met Kerstmis) halen we die (tientallen) albums nog eens uit de kast om ze samen te doorbladeren. Te kijken hoe iedereen veranderd is. Aan de kinderen uit te leggen wie nu weer wie was. En hoe schattig mama en papa waren als ze zelf klein waren (grote hilariteit :-)). Dat zijn echt prachtige momenten. Die ik zelf ook graag wil doorgeven/creëren. Dus maak ik nu graag tijd om ons album te maken. Voor nu, en voor later.

3. Je kan twee vliegen in 1 klap slaan: een fotoboek voor jou, een ‘stoefboekske’ voor oma/opa/meter/peter … : ik maak telkens een ‘groot’ fotoboek voor mezelf, en een ‘kleine’ doordruk voor de oma’s. Dat is dus geen extra effort (je kan dat bij het betalen van je boek gewoon selecteren) en echt: je moet de oma’s zien blinken. Scoren. :-)

Nu korting op fotoboeken bij albelli

Het is het moment! Als je nu een fotoboek maakt, krijg je 25% korting met de promocode BAAS25 (**). Je kunt er zoveel bestellen als je wilt met de korting. Voor alle duidelijkheid: om de korting te verkrijgen vul je de promotiecode bij het afrekenen in.

Actie loopt tot en met 31 januari! Veel plezier!