Het perfecte cadeau voor fiere opa’s en oma’s: een stoefboekje

We hebben het gevonden. Het ideale cadeautje voor trotse oma’s en opa’s: een stoefboekske! Gewoon zo een heel klein (10 x 10 cm), uberschattig boekje met de mooiste foto’s van hun kleinkinderen. Zie ze blinken :-).

Oma en opa worden in de bloemetjes gezet

Gisteren was het Grootouderfeest op school. Hoewel ze achteraf wel eens durven beweren dat hun oren eraf liggen (de muziek staat te luid en zo), zijn ze vooral ontzettend trots, die oma en opa. Op hun kleindochter die weliswaar totaal niet in de maat aan het dansen was, waarschijnlijk gewoon de hele tijd naar hen stond te zwaaien maar uiteindelijk uiteraard toch het mooiste, leukste, grappigste kind van al was.

Zo tof dat vanuit de school de opa’s en oma’s in de watten worden gelegd. Ik weet dat het niet iedereen gegund is, maar ik ben zelf ongelofelijk verwend met mijn (schoon)ouders.

  • Ze zijn altijd mijn betrouwbare back-up als ik dingen niet gedaan krijg.
  • Ze kunnen bovendien werkelijk al-les! Gordijnen stikken. Keilekker eten maken. Boren. :-)
  • Ze zijn er altijd als er eens iets fout loopt, om te helpen. En om blij en trots te zijn als het supergoed gaat.

Dus, om het kort te zeggen: ze verdienen het om eens in de bloemetjes gezet te worden.

stoefboekje openliggende pagina

Het perfecte cadeau voor fiere grootouders

Mijn moeder en schoonmoeder vragen mij heel regelmatig ‘recent’ fotomateriaal van de meisjes. Maar deze keer krijgen ze geen stapeltje losse foto’s en een kader cadeau. Wat is er leuker dan een klein ‘stoef’boekje met de mooiste foto’s van hun nageslacht?

Een stoefboekje: 3 pro’s

  1. Een pro voor de oma’s: ze hebben het boekje altijd bij de hand, en kunnen het te pas en te onpas bovenhalen :-). Het is zo klein – 10 x 10 cm via albelli – dat het makkelijk in een handtas, rugzak of dergelijke past.
  2. Gebruik je amper nog een fototoestel, maar wel je telefoon om foto’s te maken? Geen probleem. Omdat de foto’s op een heel klein formaat worden afgedrukt, is het niet zo erg dat de kwaliteit van je beelden niet 100% optimaal is.
  3. Bovendien kan je heel gemakkelijk met de app van albelli de foto’s op je gsm uploaden. Het kost je dus weinig tijd om het boekje te maken. Het kan zelfs op de trein, of in de file (euh, bij wijze van spreken, ik doe zoiets uiteraard nooit).

Hou alleen rekening met een 5-tal werkdagen voor de levering van je boekje. Op tijd eraan beginnen, is de boodschap. Grootouderdag is dan nu misschien al te kort dag, maar binnenkort zijn er nog heel wat gelegenheden!

stoefboekje

Doe-het-zelf !

Met andere woorden: een aanrader! Wil je graag zelf aan de slag? Via de specifieke Mama Baas-pagina op albelli geniet je van 20% korting op alle producten, en dus ook op het 10x10 boekje!