Moederdag: 10 superleuke cadeau-ideeën

 • door Mamabaas

Zondag is het weer zover: Moederdag. Hét moment om je mama in de bloemetjes te zetten en om zelf zalig in de watten te worden gelegd. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeautje? Wij zetten alvast 10 leuke ideetjes op een rijtje! Ideaal om 'subtiel' hints te geven ;-). 

Onze top 5 van ideetjes waarmee je altijd scoort

 1. Een bos bloemen
  Oké, echt origineel is het misschien niet, maar wie vindt het nu niet leuk om eens letterlijk in de bloemetjes te worden gezet? Een boeket dat speciaal voor jou werd uitgekozen door je kinderen (of je  wederhelft), dat doet altijd plezier, én het fleurt meteen je hele interieur op.
 2. Een ontbijt (op bed)
  Wat is er leuker dan een uitgebreid ontbijt met het hele gezin? Smullen van de lekkerste hapjes, tijd voor elkaar – en ondertussen kunnen de kinderen hun versjes opzeggen en hun knutselwerkjes bovenhalen. Puur genieten!
 3. Wellness
  Even helemaal tot rust komen en genieten van dé perfecte me-time? Met een (bon voor) wellness scoor je altijd. Het idee om helemaal te kunnen ontspannen in de sauna of met een massage, daar kikker je zelfs na een slapeloze nacht helemaal van op. En na die wellness zijn de batterijen weer helemaal opgeladen!
 4. Een leuk uitstapje
  Tijd om te genieten van elkaar, daar draait het toch vooral rond om Moederdag. En dus is een uitstapje samen het geknipte geschenk. Investeren in herinneringen samen, weet je wel ;-).
 5. Een goed doel
  Waarom mama niet verrassen met een cadeautje en ondertussen een goed doel steunen? Bij Plan België kan je bijvoorbeeld bloemen, chocolade of parfum geven aan je mama, en ondertussen geef je een baby een betere start in het leven of schenk je een jaar lang een voedzaam ontbijt voor een kleuter. Win-win! Of koop één van de producten van Unicef en geef een gepersonaliseerd certificaat aan je mama. Zo worden mama’s én kinderen over de hele wereld geholpen.

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Onze exclusieve T-shirt of sweater
  Heb je ze al gezien, onze supertoffe nieuwe T-shirts en sweaters? We werkten samen met Little Indians voor de exclusieve ontwerpen, en het mag gezegd: het resultaat is super. Mom is Wow, en leve de Family Power! En het leuke: je hebt matching T-shirts en sweaters voor de kindjes. Want twinning is winning ;-).
sweater Mama Baas
T-shirt Mama Baas
 1. Pyjama van Snurk
  Twinning is winning, we zeiden het al. En dat geldt ook ’s nachts (of om te chillen op zondag): dus waarom geen matching pyjama’s? De pyjama’s van Snurk zijn sowieso al superleuk, en samen zijn jullie helemaal om op te eten. Met de kortingscode MBSNURK125 krijg je trouwens 25% korting op de pyjama's uit de zomercollectie, en dat tot 12 mei!
Pyjama Snurk
 1. Armbandje
  Een ‘mama’-armbandje is het perfecte cadeau voor Moederdag. Zo hebben we het toffe ‘Mom’-armbandje. Of je kan gaan voor matchende armbandjes met de kindjes: ‘partners in crime’, ‘pluk de dag’ – ‘pluk de nacht’ of ‘ik ben de baas’ – ‘ik ben de baas van mama’: keileuk!
armbandje
Armbandje
 1. Boekje ‘voor mijn liefste mama’ of ‘voor mijn liefste oma’
  Een origineel cadeau: een boekje dat je kleintjes kunnen invullen, kleuren, … om cadeau te doen aan mama (of aan oma). Het is echt een heel mooi boekje geworden, waarin je kleintje antwoord kan geven op vragen als ‘dit zijn jouw mooiste kleren’, ‘dit gerecht kan jij het beste ter wereld kunt klaarmaken’, ‘als ik 1 dag lang kon toveren, dan zou ik dit voor jou toveren’, … Heel leuk om te bewaren en later nostalgisch naar terug te kijken!
Voor mijn liefste mama
Voor mijn liefste oma
wijnglas
 1. Origineel wijnglas
  Nog een nieuwtje in onze webshop: ons exclusieve wijnglas waarbij de lijntjes op het glas tonen hoeveel wijn je die dag hebt verdiend. ‘Vandaag was eigenlijk wel oké’, ‘het was een lange dag’ of ‘’Gewoon zwijgen en inschenken!’ Geweldig, toch?

Handig trouwens: als je voor 17u bestelt, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Nog ruim de tijd om op tijd te bestellen voor Moederdag dus!