Moederdag: 10 superleuke cadeau-ideeën

 • door Mamabaas

Volgende week is het weer zover: Moederdag. Hét moment om je mama in de bloemetjes te zetten en om zelf zalig in de watten te worden gelegd. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeautje? Wij zetten alvast 10 leuke ideetjes op een rijtje! Ideaal om 'subtiel' hints te geven ;-). 

Onze top 5 van ideetjes waarmee je altijd scoort

 1. Een bos bloemen
  Oké, echt origineel is het misschien niet, maar wie vindt het nu niet leuk om eens letterlijk in de bloemetjes te worden gezet? Een boeket dat speciaal voor jou werd uitgekozen door je kinderen (of je  wederhelft), dat doet altijd plezier, én het fleurt meteen je hele interieur op.
 2. Een ontbijt (op bed)
  Wat is er leuker dan een uitgebreid ontbijt met het hele gezin? Smullen van de lekkerste hapjes, tijd voor elkaar – en ondertussen kunnen de kinderen hun versjes opzeggen en hun knutselwerkjes bovenhalen. Puur genieten!
 3. Wellness
  Even helemaal tot rust komen en genieten van dé perfecte me-time? Met een (bon voor) wellness scoor je altijd. Het idee om helemaal te kunnen ontspannen in de sauna of met een massage, daar kikker je zelfs na een slapeloze nacht helemaal van op. En na die wellness zijn de batterijen weer helemaal opgeladen! Je kan op dit moment terecht in een privé-wellness of een schoonheidssalon; en bij een publieke wellness kan je nu alvast een cadeaubon scoren voor wanneer die terug open mogen. 
 4. Een leuk uitstapje
  Tijd om te genieten van elkaar, daar draait het toch vooral rond om Moederdag. En dus is een uitstapje samen het geknipte geschenk. Investeren in herinneringen samen, weet je wel ;-).
 5. Een goed doel
  Waarom mama niet verrassen met een cadeautje en ondertussen een goed doel steunen? Bij Plan België kan je bijvoorbeeld bloemen, chocolade of parfum geven aan je mama, en ondertussen geef je een baby een betere start in het leven of schenk je een jaar lang een voedzaam ontbijt voor een kleuter. Win-win! Of koop één van de producten van Unicef en geef een gepersonaliseerd certificaat aan je mama. Zo worden mama’s én kinderen over de hele wereld geholpen.

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Een leuke sweater
  We hebben supertoffe sweaters, en er is een lading nieuwe modellen onderweg!  We werkten samen met Little Indians voor de exclusieve ontwerpen, en het mag gezegd: het resultaat is super! De sweaters zitten niet alleen comfortabel, ze zien er ook leuk uit. We hebben er nu al verschillende in onze shop, en begin volgende week komen er nog splinternieuwe exemplaren bij: Momlife, MOM WOW, Mom (Master of Multitasking), Raising Boys, Raising Girls ... Voor elk wat wils! Hou onze social media in de gaten, we houden je op de hoogte wanneer de nieuwe sweaters beschikbaar zijn ;-). 
 1. Een originele koffiemok of (wijn/gin)-glas
  We moeten er geen tekening bij maken: coffee is life! En op sommige dagen kan een glaasje wijn of gin ook weleens deugd doen ;-). Op onze webshop heb we een ruime collectie aan mokken en glazen, met verrassende en leuke mom quotes. Zo smaakt die koffie/wijn/gin nog nét iets beter! 
koffiemok
 1. Een mooi armbandje
  Een ‘mama’-armbandje is het perfecte cadeau voor Moederdag. Zo hebben we het toffe ‘Mom’-armbandje. Of wat dacht je van een armbandje met 'Mama' erop in Morse? We hebben er trouwens ook eentje voor plusmama's én oma's! Ook leuk: een armbandje met 'To the moon' en eentje met 'And back'. Om allebei zelf te dragen, of perfect om te twinnen :-). 
armbandje
armbandje morse
 1. Een tof boek 
  Een boek is altijd een leuk cadeau-idee. En waar kan je op Moederdag dan beter mee scoren dan met een boek over het moederschap? In 'Bij mij zou het niet waar zijn' staan bijvoorbeeld eerlijke, herkenbare en hilarische anekdotes die duidelijk maken dat je het ouderschap niet kunt plannen. 'Handleiding tot het perfecte (nu ja net haalbare niveau van het) moederschap' bevat dan weer totaal onwetenschappelijk onderbouwde tips over hoe je de tien voornaamste hindernissen van het ouderschap overleeft. Creatieve (toekomstige) mama's kunnen zich uitleven met 'De leukste DIY's voor mama's (in spe)' en drukbezette ouders worden helemaal zen dankzij 'Zenparents'. Je ziet het: voor elke mama hebben we een boek dat haar op het lijf is geschreven! 
Bij mij zou het niet waar zijn
handleiding
 1. Een heerlijke geurkaars 
  Nog een nieuwtje in onze webshop: zalige geurkaarsen met toffe quotes. Ze fleuren je interieur helemaal op en zorgen voor een instant zen-gevoel. Win-win noemen ze dat! 
geurkaars

Nog meer inspiratie nodig? We hebben nog veel meer leuks in petto: van deurmatten, posters en kussenslopen met toffe quotes tot mooie kaartjes. Je ontdekt de volledige Moederdagcollectie hier

Met de code MBMOEDERDAG21 krijg je nu trouwens 10% korting! 

kaartje