Onze wedstrijd wanddeco voor je kinderkamermuur: het eindresulaat!

  • door Mamabaas

We mochten onlangs wanddeco voor een volledige kinderkamermuur wegschenken van albelli. Onze eigenste Mama Baas-vlogster Fran (joepie, welcome in the club Fran) trok naar winnares Ariane en haar kersverse baby Fleur om het eindresultaat op te hangen. Ze maakte een keitof verslag en filmpje daarover (al zeggen we zelf ;-)! Check zeker onderaan het artikel het filmpje!

Voor

‘Ik doe eigenlijk nooit mee aan wedstrijden’, zei Ariane me. En toch won ze de kinderkamer-foto-muur-wedstrijd van albelli! Ze stuurde enkele foto’s van kerverse baby Fleur door en ontwerpster Katrien maakte een prachtig ontwerp om de muur van Fleurs kamertje mee op te fleuren (what’s in a name :-).

Mama Baas had de eer om het cadeau te installeren bij Ariane thuis. Op een zomerse lentedag reed mijn wagentje naar Zoersel, volgeladen met kaders, boren, hamers, schroeven… (Zo voelt een bouwvakker die naar zijn werf bolt zich dus).

Na een warm onthaal en kennismaking met baby en mama begon ik aan het karwei. Meten, boren, kloppen, waterpas hangen, stofzuigen… Een 2-tal uurtjes later was het klusje geklaard en kon ik mama Ariane verrassen met het resultaat. Dat ze er zelf niet zou opgekomen en dat ze er zo blij mee was. Awel, Ariane, als jij blij bent, dan ik ook! Geniet van het kamertje en van je lieve zachte bloem van een baby.

X!

Fran

wanddeco albelli muur

Na

kinderkamer wanddecoratie

Meer info over wanddeco?

Wil je meer te weten komen over wanddecoratie? Via deze link kun je wat inspiratie opdoen!

* Deze blog kwam er in samenwerking met albelli. Meer informatie over ons advertentiebeleid vind je hier.