Ryan Reynolds geeft grappig bevallingsadvies aan aanstaande vaders

  • door Mamabaas

Ryan Reynolds gaf in een filmpje voor GQ vijf grappige tips weg over hoe aanstaande vaders hun bijdrage kunnen leveren tijdens de bevalling. Grappig, maar eigenlijk ook heel juist en eerlijk. Reynolds werd in september voor de tweede keer vader, dus hij heeft blijkbaar al heel wat geleerd na die twee ervaringen. 

5 tips van Ryan Reynols voor aanstaande vaders

Reynolds en Lively hebben al een dochtertje van twee jaar, James, maar meer is er niet echt over geweten, wat op zich supercool is gezien de supersterstatus van de beide ouders. Ook over de tweede baby blijven ze allebei enorm gesloten; het is raden naar het geslacht en de exacte geboortedatum. Niet dat dat Reynolds tegenhoudt om toch wat ervaringsdeskundige tips te geven aan collega-papa's, zo bewijst hij in dit filmpje voor GQ. Kort gezegd zijn dit zijn tips (maar bekijk zeker ook eens het filmpje, de laconieke blik erbij maakt het nog grappiger): 

  1. Dat je erbij bent in de bevallingskamer.
  2. Dat je kritisch genoeg bent met de foto’s die je neemt (je wilt geen foto aan de frigo hangen later terwijl de kruin van je baby net te zien is bijvoorbeeld)
  3. Weet wat niet te zeggen. Flauwe mopjes bijvoorbeeld. Don’t.
  4. Ken je plaats. Weet dat jij de minst belangrijke persoon in de kamer bent. Er is eerst je vrouw, dan de baby, dan de dokter, dan de verpleegster, of een doula als je daarvoor hebt gekozen, dan… de lucht.
  5. Blijf positief. Als je vrouw aan je vraagt of alles daar beneden oké is, zeg gewoon ja. Roep: ‘Ja hoor, beter dan ooit tevoren!’