Supertrots stellen we voor: de Mama Baas app!

  • door Mamabaas

Misschien had je er al iets van opgevangen: Mama Baas krijgt een eigen app. De voorbije weken zijn wij achter de schermen heel druk bezig geweest om die app uit onze hoed te toveren, en we staan te trappelen van enthousiasme om het resultaat met jullie te kunnen delen! De app bestaat uit twee delen: eentje voor tijdens je zwangerschap, ...

app

 

Misschien had je er al iets van opgevangen: Mama Baas krijgt een eigen app. De voorbije weken zijn wij achter de schermen heel druk bezig geweest om die app uit onze hoed te toveren, en we staan te trappelen van enthousiasme om het resultaat met jullie te kunnen delen!

De app bestaat uit twee delen: eentje voor tijdens je zwangerschap, en eentje voor tijdens het eerste levensjaar van je baby.

app

Mijn zwangerschap van dag tot dag

In het eerste deel van de app krijg je elke dag een tip, een verhaal, een wetenschappelijk feit of een toffe quote over jou en je baby. Hoe groeit en ontwikkelt de baby zich, hoe verandert je lichaam en waar moet je allemaal aan denken?

Van de positieve zwangerschapstest tot de bevallingskoffer: je ontdekt alles over de invasie van hormonen, zwangerschapsdementie, prenatale onderzoeken, zwangerschapskwaaltjes en zoveel meer.

Dit deel van de app kan je trouwens helemaal gratis downloaden!

 

 

app

Het eerste levensjaar van je baby

Ook na de geboorte van je baby staan we je graag bij met informatie en advies. In het tweede deel krijg je opnieuw elke dag een tip, weetje of quote. Hoe ontwikkelt je baby zich? Welke kwaaltjes kan je verwachten? Hoe kan je de band met je kindje versterken? Deze app helpt je elke dag op weg!

Voor dit deel van de app betaal je 3,49€.

Download de app

De app van Mama Baas kwam tot stand in samenwerking met OZ, Dreambaby, My Family en Yongo.

De app kan je downloaden in de App Store of via Google Play!