WIN één van de tien sets zonneschermpjes van Ketnet Junior die we mogen weggeven!

  • door Mamabaas

Hoera, zomervakantie! Tijd om leuke uitstapjes te maken met het gezin en/of op reis te gaan. En dan kunnen zonneschermen in de auto weleens van pas komen: niets zo vervelend als de zon die in de ogen schijnt, toch? Bovendien zorgen zonneschermpjes er ook voor dat het niet te warm wordt in de auto. Mooi meegenomen!

Wij mogen van Ketnet Junior tien sets van telkens twee zonneschermpjes weggeven. Wil jij ook kans maken? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in!

Wist je trouwens dat Ketnet Junior je helpt om het leven als ouder net iets gemakkelijker te maken? Zo kan je met ergens onderweg de favoriete playlists voor onderweg ontdekken van BV’s met kinderen, zoals Siska Schoeters en Otto-Jan Ham. Ideaal om inspiratie op te doen voordat je zelf op weg gaat!

Behalve die playlists kan ook de Ketnet Junior-app voor het nodige entertainment zorgen onderweg. En die app heeft een paar leuke toepassingen, zoals een timer die bepaalt hoe lang de app gebruikt mag worden.  Keihandig! Je leest er hier alles over.