Zwanger en sporten? Doen!

Zwanger zijn hoeft niet gelijk te staan aan stoppen met sporten. Integendeel, sporten met je bolle buik heeft heel wat voordelen. Sportieve vrouwen herstellen vaak sneller na hun bevalling. En ook zwangerschapskwaaltjes, zoals gezwollen enkels of rugklachten, steken minder hard de kop op. Wij geven je wat sportinspiratie. 

Deze vlog kwam tot stand i.s.m. MyFamily. 

MyFamily is één van de vier private uitbetalers van het Groeipakket. MyFamily wil kinderen - en de gezinnen waarin zij opgroeien - meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. Dat doet zij door (toekomstige) gezinnen laagdrempelig en eenvoudig te informeren en helpen met alles wat te maken heeft met het Groeipakket. 

Het Groeipakket begint met het Startbedrag, bij de geboorte van je kindje. Dat kan je heel eenvoudig online aanvragen. Daarnaast zitten er in het Groeipakket basisbedragen en toeslagen. MyFamily zorgt steeds voor een stipte en correcte uitbetaling. Wil je meer weten over het Groeipakket? Je kan het hier rustig nalezen.