Hanne

Hanne (1984), samenwonend, mama van twee dochters en een zoontje. 

Werkt bij Oogappel.

Mijn beste eigenschap: ik ben de Queen of Relativering. Is het eten dat ik maak niet lekker? Niet zo erg, dan eten we een boterhammetje. Is er een trui gekrompen in weer maar eens een foute was? Niet zo erg, dan heeft de pop er een kledingstuk bij. Zijn mijn kleren én mijn kinderen verkreukt? Niet zo erg, als ze maar lachen.

Mijn grootste fout: ik ben heel erg slordig. Rommel stoort me niet, ik ruim de ontbijttafel maar zelden op, mijn auto is een mesthoop en ik kan een torentje lege koffietassen op mijn bureau makkelijk een paar weken verdragen...  

Ik was graag geboren met een praktisch talent (om te zingen, tekenen, dansen, lopen …) Al mijn vriendinnetjes konden dat en ik niet. En als ik aan mijn mama dan vroeg waar ik goed in was, dan was haar antwoord, na lang nadenken: 'Jij kan goed met de mensen babbelen, Hanne.' Waardeloos talent, vond ik als tienjarige.

Mijn favoriete activiteit: met de kindjes op de fiets VERSCHRIKKELIJK luid liedjes zingen? Gekke blikken van andere mensen moedigen ons alleen maar aan om nog luider te zingen!

Mijn meest voorkomende mentale toestand: Gehaast, vrees ik. Van een drukke job naar drukke kindjes naar onze drukke verbouwing naar drukke familie naar …

Volmaakt gelukkig als we met vier in bed de wekelijkse zondagochtendselfie (proberen te) maken! De reeks mislukte foto’s met vechtende kinderen, bewogen beelden en boze gezichten hang ik op om elke dag weer mee te lachen.

Hieraan heb ik de pest: onweer, naalden en alle wiskunde boven het getal 10.