Evelien en Sofie

Adverteren

Wens je te adverteren op Mamabaas.be of wil je graag met ons een partnership aangaan, neem dan contact op met vanessa@mamabaas.com

Over onze partnerships

Om onze machine te kunnen doen draaien (lees: mama's en papa's blij te maken met herkenbare verhalen en te helpen met tips van onze experts) werken we met zowel vaste partnerships als losse samenwerkingen.

Eén voorwaarde: dat de samenwerking perfect past binnen ons verhaal van authenticiteit en herkenbaarheid. Belangrijk is dat we samen achter dezelfde boodschap staan: ouders blij maken en/of hen helpen met nuttige info. Samen vertalen we de content naar een Mama Baas-verhaal.

Onze huidige vaste partnerships

 1. Dreambaby: omdat de babyspecialist van de Colruyt Group op ons lijf is geschreven. Lees meer over Dreambaby op deze pagina.
 2. Yongo van AG insurance: omdat Yongo jou en je kind helpt en adviseert bij sparen en beleggen. Hier lees je meer
 3. Bambix: omdat Bambix de allerkleinsten een extra duwtje in de rug geeft om vol energie de wereld stapje per stapje te verkennen. Hier lees je meer
 4. Parentia: als uitbetaler van het Groeipakket. Hier lees je meer. 
 5. Uniqlo: omdat kindjes (en hun ouders) nu eenmaal kleren nodig hebben, en omdat Uniqlo kleren maakt die comfortabel, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn en die er nog eens goed uitzien ook. Hier lees je er meer over. 

Losse partnerships

Wij werken ook met losse partnerships en stellen op maat van onze partner een pakket voor met onder meer mogelijkheid tot

 • nieuwsbriefinsert
 • wedstrijd
 • Instagram stories
 • advertorial
 • events (bijvoorbeeld voor Dreambaby en voor Fragile)
 • vlog
 • advertentie in onze boeken (Uitgeverij Lannoo)
 • integratie in onze Mama Baas app
 • integratie in webinar(s)

 Dat klinkt allemaal wel goed en wel, maar hoe zit dat concreet? Neem bijvoorbeeld hier eens een kijkje bij onze enquete over groeimelk i.s.m. Bambix.

Afbeelding van wedstrijdartikel

We organiseren leuke wedstrijden met onze partners, zoals met VTech (zie foto links) of de wedstrijd i.s.m. LEGO DUPLO

 

 

Cijfers

adverteren

Schermafbeelding facebookpagina Mamabaas

Facebook

Mama Baas groeit elke dag! In juni 2020 heeft de Facebookpagina meer dan 76 000 volgers. 38 600 ouders volgen ons op Instagram. Check hier voor een update!

 

In mei 2019 breidde Mama Baas uit (want kleine kindjes worden groter) naar ouders van kinderen tussen 6 en 12 jaar onder de naam Mama Baas Kids, met een eigen Facebook en Instagrampagina. 

mamabaas contentbureau

Contentbureau

Wij werken ook als contentbureau en schrijven parentfriendly content uit voor onze klanten. Wij brainstormen graag mee met onze klant en nemen deel aan workshops indien nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. Ons team schrijft SEO- en SEA-friendly teksten op maat van de klant. 

Contacteren kan via vanessa@mamabaas.com.

mamabaas team