Baby in slaapzak Bemini

Ontdek 3 leuke stuks voor je baby voor het begin van de lente + WIN een waardebon t.w.v. €100!

6/03/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

De eerste zonnestralen komen eindelijk piepen. Maar toch houd je je baby het liefst warm genoeg. Dat zomerslaapzakje is pas voor over enkele maanden. Gelukkig zijn er heel wat knusse en warme items te vinden. Zoals super fijne slaapzakjes en wikkeldekens voor onderweg van Bemini. En … we mogen een waardebon van €100 in hun webshop wegschenken!

1. Magic bag

Magic bag Bemini

Een zachtere slaapzak dan de Magic bag® zal je kleintje niet snel vinden. Bemini ontwikkelde speciaal voor je pasgeboren baby de Magic bag 0-1 maanden. Een geboorteslaapzak waarin je mini geleidelijk kan wennen aan de nieuwe slaapomgeving. Verder vind je modellen tot de leeftijd van 3 jaar (met afzonderlijke broekspijpen).

Een ideaal slaapnestje, lekker warm, comfortabel en veilig, die je baby helpt met het reguleren van de temperatuur terwijl hij slaapt. En je kindje heeft nog alle bewegingsmogelijkheid – ideaal voor wroetertjes en trappelaartjes ;-).

Extra troef: in de mouwen zitten wantjes die de handen van je baby warm houden en ervoor zorgen dat die niet aan het gezichtje krabt.

TIP: kies de juiste maat slaapzak

Het is belangrijk dat je baby de juiste maat van slaapzak draagt, aangepast aan zijn of haar grootte. Dus niet te klein, maar ook niet te groot.

juiste maat slaapzak bepalen

Hoe kleed je je baby aan onder een slaapzak?

Volg de TOG-waarde van de slaapzak om het juiste model en de aanbevolen onderkleding te kiezen. De TOG (Thermal Overall Grade) is de waarde die de warmte van een slaapzak bepaalt. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe warmer de slaapzak.

2. Wikkeldeken Biside

Biside deken Bemini

Je baby overal lekker warm mee naartoe nemen? Daarvoor is het transportdekentje Biside ideaal. Je kan gebruiken vanaf de eerste dagen tot 12 maanden. Het is ongelooflijk handig en multifunctioneel.

In de auto krijgt je baby een veiligheidsgordel om. Voor de veiligheid moet zo dicht mogelijk tegen het lichaam zitten – er mag geen opening zijn. Daarom doe je je kindje het best ook geen jas of dikke kledij aan.

Enter de Biside: het deken is speciaal ontworpen, zodat je baby lekker warm heeft en je op een juiste en veilige manier het passende harnas aan kan doen. Dankzij het ritssysteem kunnen veiligheidsgordels er correct door lopen. En met de verstelbare drukknoppen omhul je je baby in een knus nestje.

Hoe transportdeken biside gebruiken

3. Reisponcho

reisponcho Bemini

Een kind en een jas? Niet altijd de beste vrienden ;-). Maar dat verandert met een poncho! Deze reisponcho is de ideale ‘jas’ om vrij mee rond te rennen en ravotten. Maar hij is ook ideaal voor in de kinderwagen of zelfs in de auto (net zoals de Biside is hij ontworpen om op een veilige manier te dragen met ene autogordel).

De poncho groeit mee met je kind: je kan hem gebruiken vanaf 9 maanden tot ongeveer 3 jaar. Ook heel handig om te gebruiken met een draagzak. Je baby zit in een lekker zachte en warme cocon, zonder dat die een jasje hoeft aan te doen.

Win! Een waardebon van Bemini t.w.v. €100

wedstrijd Bemini

Samen met Bemini mogen we ook een waardebon van maar liefst €100 weggeven. Die is geldig in de webshop van Bemini.

Vul vóór 26 maart 2024 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in en maak kans op dat fijne geschenk.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Bemini. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes