3743fi.jpg

De realiteit van mama zijn als je kind ziek is

23/10/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama zijn. Het is mooi, het is vermoeiend, het is grappig, het is uitdagend. En soms, soms dan ben je gewoon wanhopig. Zoals de Amerikaanse blogster Kelli Bannister aka 'The barefoot mum'. Haar twee oudste kinderen waren al tijden ziek, ze had in geen dagen echt geslapen en was fysiek en mentaal uitgeput. 

Kelli Bannister motherhood

Op een ochtend begon de jongste dochter zwaar te hoesten en raakte ze half hysterisch. En dan deed ze wat baby's het allerbeste kunnen: overgeven over zichzelf, mama en de halve kamer. 

"Mijn moederinstinct nam het over. Ik heb mezelf en haar uitgekleed en ben in de douche gaan zitten. Het warme stromende water en het huidcontact kalmeerden haar binnen enkele minuten."

Wat ze op dat moment niet wist, was dat haar vijfjarige zoontje foto's had genomen met haar gsm op dat moment. "Ik wist dat hij binnen was gekomen om te melden dat ik een bericht had gekregen, maar ik had er niet op gelet dat hij foto's had genomen. Pas later, toen baby Summer lag te slapen, keek ik op de gsm en ontdekte de foto's. Ik heb er lang nagedacht of ik ze zou posten, maar ze tonen zo'n rauw beeld van wat moeder zijn écht is, dat ik het besloten heb om te toch te doen. Mama zijn in al haar glorie: vettig haar en alles!"

 

Foto credit: Kelli Bannister

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes