8238fi.jpg

WIN: 4 seizoenen met 1 slaapzak in leuke kleuren en motiefjes

8/05/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Ligt mijn baby veilig te slapen? Heeft hij het niet te warm, of te koud? Een rustige en geborgen slaap is al wat je wil voor je kleintje. In de juiste slaapzak. Met een 4-seizoenslaapzak zit je vanaf 6 maanden goed. Puckababy heeft een collectie in mooie kleuren en met super leuke motiefjes. Wij zijn fan.

4-seizoenslaapzak

4 seizoenen rond

6 maanden – 2,5 jaar

Rond 6 maanden kan je kindje perfect overschakelen van een (inbaker)slaapzak voor jonge baby’s naar een gewone slaapzak. Een 4-seizoenslaapzakis superhandig om je kindje jarenlang lekker te laten knorren.

Eigenlijk is het een 4-in-1-slaapzak die

  • bij elke temperatuur comfort biedt (je kindje slaapt nooit te warm of te koud)
  • verstelbaar is in lengte
  • die jarenlang meegaat
  • veilig laat slapen

De extra geborgenheid stelt je kindje gerust en houdt het langer in slaap – oh zaligheid :-). Door de verstelbare lengte kan je de slaapzak wel 2 jaar lang gebruiken. In een handomdraai switch je van winter naar lente, van zomer naar herfst. Voor elke temperatuur heb je de meest veilige en comfortabele slaapzak.

Onze favorieten uit de collectie van Puckababy

1. Lucky clover

4-seizoenslaapzak

2. Cotton Flower

4-seizoenslaapzak

3. Forever Love

4-seizoenslaapzak

4. Seashell

4-seizoenslaapzak

WIN een 4-seizoenslaapzak

Wil jij je kindje ook zalig laten slapen in een 4-seizoenslaapzak? Wij mogen er eentje van Puckababy weggeven! Neem snel deel aan onze wedstrijd.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partnerPuckababy. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.