4619fi.jpg

11 redenen om via Collect&Go te winkelen

31/03/2017

Het leven van de gemiddelde ouder vandaag is… druk. Tijd wordt een kostbaar iets en als je dan al eens een handje wordt geholpen wordt het leven weer wat gemakkelijker. Zo kan online shoppen met Collect&Go een wereld van verschil maken. Een overzicht!

11 redenen om te shoppen via Collect&Go

 1. Je wint aan tijd en aan comfort. Het is te zeggen: je shopt online, op een moment dat het je uitkomt. ’s Avonds bijvoorbeeld, als de kinderen zijn gaan slapen. Je kunt rustig klikken, overlopen in je hoofd wat je nog nodig hebt en pas stoppen als je boodschappenlijst compleet is. Daar kruipt natuurlijk wel even tijd in, maar je doet het op een moment dat je dat hebt. En dan kies je een tijdstip om de boodschappen in één keer op te halen. Alles staat klaar in bakken. Hopla in de auto en wegwezen!
 2. Je shopt economischer. Je geraakt minder snel in verleiding om die chocolaatjes mee te nemen (damn Pasen) of die snoepjes (aan de kassa, als de kinderen mee zijn). Bovendien kun je goed bijhouden aan welk budget je zit en kun je hetzelfde product vergelijken van verschillende merken aan verschillende prijzen. Een actie is ook altijd goed aangeduid, waardoor je wel eens leuke kortingen kunt aanklikken (die je in de winkel misschien, wegens haast of een te groot aanbod, over het hoofd ziet).
 3. Je loopt niet het risico om net weer dat ene dingetje te vergeten. Ik heb het elke keer als ik naar de supermarkt ga: ik vergeet élke keer weer één of twee dingen waarvoor ik was gegaan in de first place, maar uiteraard niet mee heb in mijn winkelkar. Bij Collect&Go kun je rustig nadenken of je wel alles hebt aangevinkt wat je nodig hebt dankzij de indeling per sectie (groenten/fruit, ontbijt/brood/ diepvries enzovoort).
 4. Je hebt een duidelijk overzicht van glutenvrije producten. Voor mensen met een glutenallergie erg welkom!
 5. Je kunt handig plannen. Bij Collect&Go kun je je boodschappenlijst maken en opslaan. Superhandig, want eigenlijk koopt een mens voor 95 procent elke week ongeveer hetzelfde. Of, het is te zeggen, je hebt toch vaak dezelfde basisvoorraad in huis nodig, zij het voor de kinderen of voor het huishouden in het algemeen.
 6. Je voeding wordt gestructureerder. Je kunt, gezien het voorgaande puntje, je maaltijden in lijstjes omzetten en zo je weekmenu gemakkelijk in huis halen. Maandag hebben we pasta en saus nodig met groenten, dinsdag eten we vegetarisch en eten we zus en zo, woensdag is het kip met frietjes… Maar ook: dit fruit eten we graag en komt elke week in huis, deze groentjes lusten we allemaal… Je kunt evengoed eens variëren natuurlijk, gezien je online bij het aanbod gemakkelijk kunt kijken en geïnspireerd geraken door nieuwe producten of andere groenten, denk aan het aanbod op de BIO-planet!
 7. Je doet inspiratie op aan recepten. Via deze link (https://colruyt.collectandgo.be/cogo/nl/weekmenu/week-13/dag-1) vind je recepten voor de verschillende weekdagen met een handig overzicht van de nodige ingrediënten. Als je eens geen zin hebt om weer hetzelfde te eten kun je dus eens rondsnuisteren en iets compleet nieuws proberen. Klik klik!
 8. Je hebt een beter overzicht op je koelkast. Je frigo geraakt elke week mooi leeg en terug aangevuld. Ik geef toe: we moesten soms al eens iets weggooien uit de frigo. Bad planning en zo. Dat is wel veranderd sinds we vaker met Collect&Go shoppen, want gezien puntjes 4 en 5 geraakt onze frigo gewoon stelselmatig leeg. We eten alles consequent op en hebben een beter overzicht van wat we juist allemaal nog hebben.
 9. Voor middernacht gereserveerd is de volgende dag gaan afhalen. Met andere woorden: het gaat snel. Heb je dus iets dringend nodig en denk je eraan voor middernacht, dan kan je de volgende dag gewoon al langs de Collect&Go hoppen, tussen het werk of het ophalen van de kinderen door!
 10. Je kinderen hoeven niet mee naar de supermarkt. Niet dat dit altijd een opgave is; soms kunnen ze mooi meehelpen bij de boodschappen (groenten wegen en zo). Maar eerlijk? Ze kunnen ook zoveel andere leuke dingen doen dan te moeten meegaan naar de supermarkt. En ik ook. Dus: geef me maar het gemak van Collect&Go. We worden er hier allemaal een beetje minder moe door ;-). Want: geen gezeur van ‘Mama, mag ik dat hebben?’… Of: ‘Is’t nog lang?’ J
 11. Je kunt via een gemakkelijke app (of Apple) op eender moment je boodschappenlijst aanvullen en reserveren. Merk je dat de melk op is, dan kun je dat snel toevoegen en loop je niet het risico dat je het vergeet. Via de app kun je ook het product scannen en direct toevoegen aan je lijstje.

Noot: Per reservatie betaal je 5,50 euro servicekost, maar we mogen tot … april 1 bon voor gratis servicekost wegschenken! Lees daarover meer in dit artikel!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes