6454fi.jpg

5 alternatieve geboortecadeautjes waar je echt blij mee bent

17/01/2020

Je hebt een babylijst aangelegd vol nuttige cadeaus. Hoe lief je het ook vindt, hoe dankbaar je ook bent, nog meer knuffels, te kleine rompertjes of kleertjes-op-de-groei zie je eigenlijk liefst niet meer komen. Maar met deze babycadeautjes ben je gegarandeerd wel heel gelukkig!

kraamkost

Wat ontzie je je het meest als je net bevallen bent en een kind op de wereld hebt gezet? Juist, ook nog eens dat eten maken. Boodschappen doen... Nadenken over eten tout court is er eigenlijk al teveel aan. Want al die laatste restjes energie gaan naar je baby. Wat is er dan ook een toffer cadeau dan … een lekkere, gewoon maar op te warmen, maaltijd?

Een cadeautje voor de kersverse mama

Jouw lijf heeft negen maanden lang een baby gemaakt/gedragen/gevoed. En daarna heb je nog eens dat stevige specimen van 2,8 kilo of meer op de wereld gezet. En wie krijgt alle cadeaus? Juist ja, de baby. Echt: jij verdient ook wel eens wat. Dus hoera voor het bezoek dat ook aan de mama denkt. Een juweeltje, verzorgingsproducten, een bon voor de wellness … we zijn eigenlijk niet moeilijk.

Tweedehands for the win

Je hele babyuitzet hoeft niet per se nieuw te zijn. Dure stuks zoals een autostoel of park van een vriend(in) of van familie ‘erven’ kan een heel fijn cadeau zijn. Tip voor de gevers: pimp dit tweedehands cadeautje met bijvoorbeeld een nieuwe stoelhoes of parklegger. Something old, something new!

Babysit-tegoedbon

Als kersverse ouders denken jullie misschien nog niet meteen aan het huis verlaten. Maarrr, binnen enkele weken/maanden, dat is voor iedereen anders, smeek je misschien om een avondje weg! En dan ga je zo blij zijn met die bon ‘goed voor 1 avond babysit, inclusief overnachting’.

Spaarcentje

En dan is er iets waar je natuurlijk altijd blij mee bent: een kleine of grote bijdrage aan de ‘pamperrekening’ van je kleintje.

Een tip: bekijk eens het alternatief voor de klassieke pamperrekening van AG Insurance: Yongo. Deze heeft een beter rendement én heeft veel meer functionaliteiten waardoor je ook op langere termijn kan sparen of beleggen voor je kindje. Maak dan wel zelf een account aan en neem deze mee op je geboortekaartje. Lees ook 'Is jouw geboortekaartje al klaar?'. 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Yongo van AG Insurance. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

Yongo -  individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21), Yongo Star (tak 23) en Yongo Dreams (tak 26). Deze producten zijn ontwikkeld door AG Insurance, worden eventueel verkocht door je tussenpersoon en zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. De algemene voorwaarden, informatiedocumenten en beheersreglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Voor klachten m.b.t. de producten, kan je terecht bij Dienst Klachtenbeheer (customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. Als de oplossing die wij voorstellen geen voldoening schenkt, kan je het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen (info@ombudsman.as - tel. 02 547 58 71), Meeussquare 35, 1000 Brussel. AG Insurance nv – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes