7731fi.jpg

5x toffe én goedkope sintcadeau’s voor baby’s of peuters (+ 20 euro van ons cadeau voor op de spaarrekening!)

2/11/2021

Sinterklaascadeau’s geven terwijl je kindje er nog geen besef van heeft? Veel ouders doen het, al is het kindje nog te klein om het echt te beleven. Gewoon voor de gezelligheid, de traditie of misschien is er een oudere broer of zus die raar zou opkijken als de baby geen cadeautje krijgt. Anyway, met deze 5 supergoedkope cadeautjes maak je de peuter blij en hou je nog een centje over om op de spaarrekening van je lieve schat te zetten. 

Wij geven zomaar 20 euro cadeau aan elk kindje die een spaarrekening opent bij onze partner Yongo! Gebruik de promotiecode BAAS.

kind speelt

1. Velcro

Peuters vinden het geweldig om dingen stuk te maken en weer te herstellen. Velcro is hiervoor de ideale oplossing! Geef een setje eten (fruit, ijsjes, ed….) dat met stukjes velcro aan elkaar is geplakt. Helemaal niet duur en dikke fun om mee te spelen!  

kind met bal

2. Ballen

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken. Geef je peuter een bal, wedden dat hij of zij er blij mee is? Wil je ongelukken vermijden? Koop dan een zachte bal uit stof of mousse. 

3. Knutselen

Knutselmateriaal hoeft helemaal niet duur te zijn. Met een aantal kleurtjes vingerverf en een groot blad zal je peuter zich zeker amuseren! 

kind met boekje

4. Boeken

Er bestaan zoveel leuke boekjes voor de allerkleinsten! Boekjes uit stof, voorleesverhaaltjes, kartonnen boekjes met veel kleurtjes of een schattig badboekje. Met boeken kan je nooit te vroeg beginnen!

5. Badspeelgoed

Wat is er leuker dan in bad te spelen met potjes, bekertjes en tubes? Hiervoor geld uitgeven is gewoon te gek. Geef je kindje een lege tube tandpasta, een plastic bekertje of het potje waar de gel in zat. Garantie voor uren waterpret! Als extraatje kan je altijd een kleurrijke badeend cadeau geven.

goedkope cadeautjes = centjes opzij zetten!

Aangezien de baby of peuter het helemaal niet door heeft hoeveel een cadeautje kost, hoef je echt niet veel geld te spenderen aan sintpakjes. Je kan het uitgespaarde budget beter op de spaarrekening van je kindje zetten. Zo heb je twee vliegen in één klap: een leuk cadeau én nog wat geld over voor je kindje. 

Heb je nog geen spaarrekening voor je kindje?  Yongo is een superhandige manier om te sparen voor je kids. Yongo verwelkomt alle kleintjes met 20 euro startbudget als je een rekening opent! Gebruik de kortingscode BAAS. 

Wist je dat Yongo een beter rendement én veel meer functionaliteiten heeft dan een klassieke spaarrekening? Meer informatie vind je hier.

 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Yongo van AG Insurance. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

Yongo -  individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21), Yongo Star (tak 23) en Yongo Dreams (tak 26). Deze producten zijn ontwikkeld door AG Insurance, worden eventueel verkocht door je tussenpersoon en zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. De algemene voorwaarden, informatiedocumenten en beheersreglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Voor klachten m.b.t. de producten, kan je terecht bij Dienst Klachtenbeheer (customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. Als de oplossing die wij voorstellen geen voldoening schenkt, kan je het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen (info@ombudsman.as - tel. 02 547 58 71), Meeussquare 35, 1000 Brussel. AG Insurance nv – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.beBelgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brusse