Adverteren

Wens je te adverteren op Mamabaas.be of wil je graag met ons een partnership aangaan, neem dan contact op met vanessa@mamabaas.com

Over onze partnerships

Om onze machine te kunnen doen draaien (lees: mama's en papa's blij te maken met herkenbare verhalen en te helpen met tips van onze experts) werken we met zowel vaste partnerships als losse samenwerkingen.

Eén voorwaarde: dat de samenwerking perfect past binnen ons verhaal van authenticiteit en herkenbaarheid. Belangrijk is dat we samen achter dezelfde boodschap staan: ouders blij maken en/of hen helpen met nuttige info. Samen vertalen we de content naar een Mama Baas-verhaal.

communiekaartje Tadaaz

Onze huidige vaste partnerships

  1. My Family: omdat volgens het gezegde een kind een huis kost en dit kinderbijslagfonds voor een financieel steuntje in de rug zorgt. Check it out hier.
  2. Dreambaby: omdat de babyspecialist van de Colruyt Group op ons lijf is geschreven. Lees meer over Dreambaby op deze pagina.
  3. Tadaaz: omdat ze ongelofelijk toffe producten hebben voor alle leuke kiddie gelegenheden: geboorte, verjaardag, communie ... . Check it out hier.
wedstrijd

Losse partnerships

Wij werken ook met losse partnerships en stellen op maat van onze partner een pakket voor met onder meer mogelijkheid tot

  • nieuwsbriefinsert;
  • wedstrijd,
  • advertorial,
  • events (bijvoorbeeld voor Dreambaby en voor Fragile)
  • vlog.
  • advertentie in onze boeken (Uitgeverij Lannoo)

Dat klinkt allemaal wel goed en wel, maar hoe zit dat concreet? Neem bijvoorbeeld hier eens een kijkje bij onze blogs en vlogs voor Weight Watchers of voor Supradyn

We organiseren leuke wedstrijden met onze partners, zoals met Filou and Friends (zie foto links). 

Cijfers?

cijfers
aantal volgers

Facebook

Meer dan 65 000 volgers, dit volgcijfer haalden we op 19 oktober 2019. Check hier voor een update!

mamas

Contentbureau

Wij werken ook als contentbureau en schrijven parentfriendly content uit voor onze klanten, zoals MyFamily. Wij brainstormen graag mee met onze klant en nemen deel aan workshops indien nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. Ons team schrijft SEO- en SEA-friendly teksten op maat van de klant. 

Contacteren kan via vanessa@mamabaas.com.