Bijzonder: De laatste knuffel van mama voor het tweede kindje wordt geboren

29/07/2017

Geboortefotografie draait niet altijd enkel om het nieuwe leven dat zich aandient, maar ook over het afscheid van het oude leven dat nooit meer hetzelfde zal zijn. Deze foto van de Amerikaanse fotografe Laura Paulescu van Crowned Photography toont een bijzonder moment: de laatste waarbij het jongste kind werkelijk de jongste is. De laatste keer dat ze mama is van twee kinderen, de laatste keer dat het meisje haar mama zwanger ziet, de laatste keer dat ze op die bolle buik kan zitten, de laatste keer het leven zoals ze het kennen. Een afscheid en een ongeduldig uitkijken in één foto. 

laura paulescu crowned photography

Deze mama nam afscheid van haar twee oudere kinderen tijdens de bevalling. Vlak voor ze weggingen kreeg ze van haar jongste dochter Everly nog een dikke knuffel. Een moment dat de fotografe ontroerde.

"Ik had net zelf mijn tweede kindje gekregen en ik herkende dat moment zo goed. Dat moment waarop je vorige kind de laatste keer 'de baby' is. Een verscheurd gevoel, omdat het een afscheid is, maar tegelijk kijk je zo uit naar de nieuwe baby!"

Een moment dat voor een pak ouders herkenbaar bleek te zijn. 

En de bevalling? Die liep voorspoedig. Nikki en haar man Britton konden niet lang na de foto dochter Isla voorstellen aan hun zoon Nash en dochter Everly. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes