Binnenkort mama of net bevallen? Ontdek onze mama-boeken en krijg de Mama Baas weekplanner cadeau!

  • door Mamabaas

Samen met experts schreef Mama Baas een paar echte must haves voor zwangere vrouwen en jonge mama’s. Leuk nieuws: als je nu één van deze boeken in de Standaard Boekhandel in je buurt koopt, krijg je er gratis de Mama Baas weekplanner bij (t.w.v. € 15,99)!

Mama Worden

Met Mama worden heb je hét naslagwerk over zwanger worden, de zwangerschap, geboorte en kraamtijd in handen. Het boek is samengesteld door een team van specialisten onder leiding van prof. dr. Bernard Spitz (UZ Leuven) en Sofie Vanherpe. 

Je krijgt tekst en uitleg bij de meest voorkomende grote en kleine vragen. De informatie van experts en de persoonlijke mamaverhalen in het boek helpen je met meer empowerment door deze unieke en ongelooflijk mooie, maar soms wat verwarrende en vermoeiende periode.

Mijn baby

Mijn baby is hét boek dat elke kersverse ouder in huis moet hebben.

Recent wetenschappelijk onderzoek bevestigt hoe belangrijk het eerste levensjaar is voor de verdere ontwikkeling van je kind. Maar veel ouders zien door de hoeveelheid informatie door de bomen het bos niet meer. Deze basisbijbel vat alles samen wat je over die bijzondere eerste twaalf maanden moet weten.

Het is een fase

Met Het is een fase focust auteur Rien de Mey op de mama’s.

Want eerlijk, dat eerste jaar met die heerlijk snoezige mini in huis, maar ook met een nieuwe rol, kleerkastcrisissen, hormonen en een flink stel wallen? Best een heftige fase. Spoiler alert: uiteindelijk komt het allemaal wel weer goed. In de tussentijd voorziet deze lifestylegids je van praktische handvatten om de babyfase net dat tikje gemakkelijker te maken, om voor jezelf te zorgen en te landen in je nieuwe lichaam en leven.

Bij aankoop van één van deze boeken krijg je de nieuwe Mama Baas weekplanner (ter waarde van € 15,99) cadeau.
Deze actie loopt exclusief bij Standaard Boekhandel vanaf 11/05/2020 (zolang de voorraad strekt).

De nieuwe Mama Baas weekplanner is dé weekplanner voor het hele gezin. Met deze weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot.

weekplanner