5451fi.jpg

Boeklancering ‘Zwanger worden’: jij kan erbij zijn!

7/09/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Volgende week wordt het splinternieuwe boek van fertiliteitsexperte Petra De Sutter gelanceerd. ‘Zwanger worden’ is een compleet boek waarin alle informatie op een rijtje wordt gezet, van natuurlijke bevruchting tot vruchtbaarheidsproblemen. Het boek wordt dinsdagavond 11 september voorgesteld in De Krook, en wij mogen jullie uitnodigen voor die boeklancering!

Als je beslist om aan kindjes te beginnen, dan kan het meestal niet snel genoeg gaan. Het is dan ook belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over het onderwerp. In het boek ‘Zwanger worden’ vind je antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe kan je op een natuurlijke manier zwanger worden?
  • Kan je de natuur een handje helpen?
  • Wat als het niet meteen lukt?
  • Wanneer stap je best naar een (vruchtbaarheids-)arts?
  • Wat als jij of je partner onvruchtbaar blijkt te zijn?

Het boek werd geschreven door fertiliteitsexperte Petra De Sutter. Zij is arts-gynaecoloog, hoofd van de afdeling reproductieve geneeskunde in het UZ Gent, professor aan de Universiteit Gent en senator en parlementslid bij de Raad van Europa. Ze is bovendien een bekend opiniemaker op het vlak van vruchtbaarheid en ethiek.

Zwanger worden

De boeklancering vindt plaats op dinsdag 11 september van 19u30 tot 21u45 in De Krook in Gent. De toegang is gratis, en er worden drankjes en hapjes voorzien.

Registeren kan via deze link.

Meer informatie over het boek vind je hier

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes