3573fi.jpg

A day in the life van Luna, Mila, Noa en Bo

15/03/2016

Een dag in het leven van Noa, Luna, Mila en Bo... vier (b)engeltjes, die samen zorgen voor drukke dagen, maar ook hele mooie. Niets maakt dat duidelijker dan deze mooie Day in the life van Joshua D'hont. 

Een dag in het leven van Noa, Luna, Mila en Bo... vier (b)engeltjes, die samen zorgen voor drukke dagen, maar ook hele mooie. 

a day in the life

Meer info over A Day in the Life

De Antwerpse fotografe Joshua D’hondt startte in 2014 met een heel eigen concept, A Day in the Life. Een hele namiddag lang volgt ze het leven achter de schermen van een gezin. De bedoeling: de immense schoonheid die in de kleinste momenten schuilt vastleggen. Het zijn de momenten die je als ouder vaak over het hoofd ziet, omdat je te veel wordt opgeslorpt door de dagelijkse rush of omdat je uit vermoeidheid niet meer helder kunt nadenken…

Haar foto’s vormen dan ook een onuitwisbare herinnering voor later, en geven je als ouder de kans om binnen tien, twintig, dertig... jaar (wanneer je met andere woorden weer een beetje uitgeslapen bent) te mijmeren over hoe zalig die baby-, peuter- en kleutertijd eigenlijk wel niet was. :-)

Meer info vind je via deze link

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes