7457fi.jpg

Doe de test: welk type zwangere mama ben jij?

20/05/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Hoe kijk jij naar de bevalling? Hoe goed ben jij voorbereid op de baby die eraankomt? Kortom, wat voor een zwangere mama ben jij?

WIN een Mama Baaspakket

Een zwangerschap, dat is meer dan gewoon maar een bolle buik, right? Je moet nog vanalles in orde brengen voor dat baby’tje je leven komt opleuken – op die weenmomentjes na. Een hele uitzet bijeenkrijgen, je zwangerschapsverlof regelen, het startbedrag aanvragen

Zwanger? Net bevallen? Of al een tijdje geleden een kindje gekregen? Nu ja, een zwangerschap vergeet je niet hé. Vul onze enquête in en ontdek welk type zwangere mama je bent. Ingevuld? Dat is 10 % korting gescoord op alle producten uit Mama Baas Shopt!

Oh en je kan er nog een leuke prijs mee in de wacht slepen: een Mama Baaspakket met de boeken ‘Bij mij zou het niet waar zijn’, ‘EHBK’ en ‘Ik word mama’,  en de koffiemok ‘Damn you’re a good mother’

Deze enquête is intussen afgelopen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Parentia, uitbetaler van het Groeipakket (kinderbijslagfonds). Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Disclaimer Groeipakket

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes