6673fi.jpg

Doe mee aan onze schermpjes-enquête en ontvang 20 euro spaarbudget van Yongo!

15/04/2020

Door het coronavirus moeten onze kinderen wekenlang thuisblijven. En ja, ze beginnen hun vrienden en familie te missen en mogen al eens vaker skypen, bellen, facetimen, whatsappen,... op de smartphone of tablet. Is dat bij jullie ook zo?

Wij zijn benieuwd naar hoe jullie in het gezin omgaan met smartphone/tabletgebruik in quarantaintetijden. Laat het ons snel weten door hieronder onze schermpjes in quarantainetijden-enquête in te vullen! 

Misschien denk je erover na om je kind(eren) vroeger dan voorzien een eigen smartpone of tablet te geven? Als je de enquête invult, dan krijg je een startbudget van 20€* om samen met je kind te sparen voor een smartphone/tablet of ander quarantainecadeautje via Yongo. Want dankzij de samenwerking tussen Yongo (een geniaal spaarplatform voor cadeaus en leuke hebbedingetjes voor ouders en hun kinderen) en Mama Baas krijg je op het einde van de enquête een promotiecode waarmee je het startbudget van 20 euro kunt ontvangen.* De actievoorwaarden vind je onderaan deze pagina.

*Gebruik de promotiecode en bij het opstarten van Yongo krijg je € 20 cadeau op de Yongo Moon of Yongo Star van je kind, na je eerste storting van minstens € 10.

Je kan de enquête invullen t.e.m. ma 27 april. 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Yongo van AG Insurance. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

 

Yongo - platform van AG Insurance dat individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21 met gegarandeerde rentevoet) en Yongo Star (tak 23 waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen) voorstelt, evenals Yongo Dreams (kapitalisatieverrichting tak 26). Deze producten, ontwikkeld door AG Insurance, die eventueel verkocht worden door je tussenpersoon, zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. De algemene voorwaarden, de informatiedocumenten en de beheers reglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Alle klachten m.b.t. de producten, kunt u overmaken aan AG Insurance nv, Dienst Klachtenbeheer customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53 te B-1000 Brussel. Als de oplossing die AG Insurance voorstelt geen voldoening schenkt, kunt u het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen info@ombudsman.as - Tel. 02 547 58 71 – Fax 02 547 59 75); Meeussquare 35 te B-1000 Brussel. AG Insurance nv – E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. 

 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes