Een buggy met drie wielen: iets voor jou?

  • door Mamabaas

Dé buggy vinden die jou op het lijf is geschreven, dat is geen sinecure. Er zijn zoveel verschillende opties, dat je op den duur niet meer zou weten waar te beginnen. Belangrijk is om rekening te houden met je levensstijl: wat de perfecte buggy is voor je buurvrouw, is dat daarom niet voor jou. Ben je actief en ga je graag op pad? Dan is een buggy met drie wielen wellicht iets voor jou!

Buggy’s met drie wielen zijn de perfecte keuze voor sportieve en actieve mama’s en papa’s. Dat type buggy’s kan namelijk elk terrein aan: crossen in de bossen, gaan wandelen op het strand of shoppen in de stad? Aan jou de keuze!

Mountain Buggy

Meer dan 20 jaar geleden had een papa nood aan een kwalitatieve buggy die geschikt was voor alle terreinen, zodat hij zowel in de stad als langs een bergpad comfortabel kon wandelen. Hij vond zijn gading echter niet in het bestaande gamma, en dus ging hij maar zelf aan de slag. Het resultaat: niet veel later zag Mountain Buggy het levenslicht.

Ondertussen heeft het merk een collectie buggy’s met 3 wielen om u tegen te zeggen. Mountain Buggy voorziet in alle noden van moderne ouders, met buggy’s die vlotjes rijden op eender welk terrein, van kasseien tot off road wandelpaden.

We zetten even de voordelen op een rijtje:

  • Het gewicht wordt perfect verdeeld om het gebruikersgemak te optimaliseren
  • Het grotere voorwiel zorgt ervoor dat de buggy vlot rijdt over elk terrein
  • Het doordachte en eenvoudige design is gemakkelijk aan te passen aan het comfort van je baby

Urban jungle

Mountain Buggy heeft dus een breed gamma aan buggy’s met drie wielen, maar we pikken er nu eentje uit: de urban jungle. Die is perfect voor actieve ouders: de buggy is uitermate wendbaar en een echte all rounder. Perfect zowel voor een stadswandeling als buiten de gebaande paden. De urban jungle kan bovendien volledig aangepast worden aan je eigen levensstijl, dankzij tal van accessoires. Zo krijg je een buggy die je volledig op het lijf is geschreven.  

urban jungle

De urban jungle is onder andere te koop bij Dreambaby