5300fi.jpg

Eerste babytheek opent vandaag de deuren

23/05/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Als er een baby op komst is, dan heb je behoorlijk veel babymateriaal nodig. Maar eigenlijk gebruik je veel van die spulletjes maar heel kort. Vanaf vandaag biedt de Babytheek je daarom hét antwoord als je op zoek bent naar duurzaam babymateriaal.

Als je de geboortelijsten en adviezen mag geloven, heb je véél nodig voor een kindje dat wordt geboren. En toch blijven veel van die spulletjes uiteindelijk in de kast staan, of worden ze slechts korte tijd gebruikt. Dat kan beter, vonden ze in Brussel, en dus werd de Babytheek opgericht.

Niets dan voordelen

Zo’n babytheek biedt niets dan voordelen:

  • Er worden kwalitatieve en duurzame babyspullen aangeboden die lang in omloop kunnen blijven. Denk maar aan een babybadje, een verkleinkussen voor de maxicosy, een borstvoedingskussen, een wippertje, …
  • Leden kunnen producten uittesten (niet elke baby vindt bijvoorbeeld een draagzak fijn, en dan is het handig om dat eerst te kunnen uittesten).
  • De afvalberg wordt verkleind.
  • Het is dé ideale oplossing voor wie klein woont en weinig opbergruimte heeft.
  • Het is een ontmoetingsplek voor jonge ouders in het hart van Brussel.

Babyborrel

Na een geslaagde growfundingactie en veel werk achter de schermen is het zover: vandaag opent deze befaamde Babytheek de deuren in het Gemeenschapscentrum Elzenhof in Brussel. En dat wordt gevierd met een heuse babyborrel!

Vanaf vandaag kan je dus lid worden van de Babytheek. En dat geldt voor iedereen: de Babytheek is er voor ouders en grootouders, tantes en nonkels, voor arm of rijk, alleenstaanden of nieuw samengestelde gezinnen, ketjes en nieuwkomers, ….

Lidmaatschap

Een lidmaatschap kost 20 euro voor een jaar, en voor die prijs kan je telkens maximaal 4 items tegelijk uitlenen.

Heb je thuis nog kwalitatieve babyspullen die je wil doneren? Neem dan zeker contact op met de Babytheek, ze kunnen nog heel wat spulletjes gebruiken!

Meer info vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes