Geboortekaartjes: de nieuwste trends

  • door Mamabaas

Eindelijk zijn jullie er uit: dé naam van jullie spruit ligt vast. Tijd voor de volgende stap, het perfecte geboortekaartje vinden. Niet altijd even gemakkelijk, er is zó veel keuze dat je misschien niet weet waar te beginnen. We maken het je graag wat gemakkelijker, door de nieuwste trends en leukste ideetjes op een rijtje te zetten. Zo kan je wat inspiratie opdoen en krijg je alvast een idee welke richting jullie uit willen!

Goudfolie

Je ziet het steeds vaker, een geboortekaartje met een gouden accentje. Zo’n heuglijke gebeurtenis als de geboorte van jullie kleine wondertje, dat verdient dan ook een gouden randje. Bovendien krijgt een kaartje met goudfolie meteen dat tikkeltje extra: heel stijlvol!

Tadaaz
Tadaaz

Allemaal beestjes

Dieren op een geboortekaartje: we moeten het toegeven, het is geen nieuwe trend, maar wel een blijvertje! Dieren  doen het nu eenmaal altijd goed op een geboortekaartje. Tja, wat wil je: kinderen en dieren, het blijft een winnende combo!

Tadaaz
Tadaaz
Tadaaz

Classy

Heel trendy, zo’n strak en sober kaartje. De details maken het helemaal af. Wat dacht je bijvoorbeeld van een marmerlook met een gouden accentje?

Botanisch

Exotische prints zijn niet meer weg te denken de dag van vandaag. Van bloemen en planten over ananassen tot flamingo’s en toekans: een mens wordt er op slag vrolijk van! Ideaal dus voor een geboortekaartje, zeker als het een zomerbaby wordt!

Tadaaz
Tadaaz

Houten accent

Een geboortekaartje met een houten accentje: da’s pas origineel! Zo’n houten opplakmotief geeft een heel unieke touch aan je kaartje.

Tadaaz
Tadaaz

Originele vorm

Een thema dat je volledig uitwerkt, da’s altijd leuk. Gaan jullie voor een Indianenthema, compleet met tipi? Of kies je toch eerder een baby-paspoort om de komst van jullie wereldreiziger in spe aan te kondigen?

Tadaaz
Tadaaz

Doopsuiker in de stijl van je kaartje

Wie geboortekaartje zegt, denkt natuurlijk ook meteen aan doopsuiker. En geef nu toe, het is toch het leukst als die twee mooi matchen met elkaar? Gelukkig bestaat er bij elk geboortekaartje een ruime keuze aan snoepzakjes, blikken doosjes en stoffen zakjes die je kan combineren en personaliseren met magneetjes, stickers, badges, ... Zo krijg je een stijlvol geheel waarbij alles perfect op elkaar is afgestemd. 

Tadaaz
Tadaaz Olly

Meet knuffeltje Olly!

Extra leuk nieuws trouwens voor wie geboortekaartjes bestelt bij Tadaaz: je krijgt er momenteel een heel tof cadeautje voor je kleine spruit - het schattige olifantje Olly. Zo cute! 
Olly wordt meegegeven in pakketjes met geboortekaartjes t.w.v. €120 of meer.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tadaaz. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.