4512fi.jpg

George en Amal Clooney doen een Beyoncé'ke en zijn zwanger van een tweeling

10/02/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Jawadde, het zijn vruchtbare tijden aldaar in Hollywood/Sterrenland, want niet alleen Beyoncé maakte onlangs bekend dat ze zwanger was van een tweeling, ook George Clooney – ooit de übervrijgezel die nooit of te nimmer zou trouwen en al zeker geen kinderen op de wereld zou zetten – mag binnenkort twee kleine Clooney’kes in zijn armen nemen.

Beyoncé

Het internet ontplofte toen gisteren bekend geraakte dat nu ook Amal Clooney, de schone madam van Clooney die ook nog eens een topmensenrechtenadvocate is, zwanger is van een tweeling. De baby’s zouden voor deze zomer zijn.

En bij deze hebben ze dus een beetje Beyoncé geBeyoncéet die nog maar een paar dagen daarvoor het grote nieuws van haar dubbel geluk aankondigde met een heel speciale, euh, fotoshoot. (For the record, ik ben altijd fan geweest van Queen B, echt, maar ik vond persoonlijk die foto’s van haar tweelingfotoshoot toch een beetje raar… Nu ja, over kleuren en geuren… Check Beyoncés website voor alle foto's te zien!)

Beyoncé

amal en george clooney

Twee kleine Clooneykes

Er zijn al wel een paar keer zwangerschapsgeruchten rond Amal opgedoken, maar nu blijkt het toch wel echt van dattum te zijn. Op 9 januari stond Amal te stralen naast haar echtgenoot op een speciale screening van ‘The White Helmets’ en je kon daar al een klein schattig buikje ontwaren.

Amal en George trouwden in 2014. In 2015 gaf George nog in een interview toe dat kinderen niet echt hoog op zijn prioriteitenlijst stonden. Maar kijk, dat is intussen flink veranderd.

Kort gezegd: het was nog nooit zo hip om een tweeling te krijgen, voor zij die dat al gedaan hebben of nu aan het doen zijn: je bent keihard mee! ;-) 

(En voor zij met eentje beginnen: ook keigoed bezig! We zijn uiteindelijk allemaal megacoole mama's en papa's, nah!)

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes