8073fi.jpg

Gipsen voetje of handje: originele manier om een babymoment vast te leggen + WIN cadeaubon t.w.v. €120

14/04/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Wat is er schattiger dan een babyvoetje, met die kleine maar o zo perfecte teentjes? Of een babyhandje, met die immer snoezelige vingertjes die zich in de jouwe strengelen? Met een gipsafdruk kan je dat lieve babyvoetje of -handje waar je zo verliefd op bent voor altijd bijhouden. Een super mooie herinnering aan je baby.

De Gentse Romy, mama van 4 kindjes, maakt al zes jaar gipsen kunstwerkjes met voetjes en handjes. Omdat de tijd na de geboorte zo snel vooruit gaat.

Superleuk cadeau

“Toen in 2015 Démi geboren werd, ging ik aan de slag met een DIY-pakketje dat ik kreeg van een vriendin. Superleuk cadeau! Zelf een afdrukje maken van Démi’s kleine handje, echt iets voor mij”, zegt Romy.

“Maar o jee, wat een geknoei was dat … Een krijsende baby, een ontplofte keuken, berg was en véél stress waren het resultaat." Een gipsafdruk was er helaas niet :-).

Dat moet beter kunnen, dacht Romy. En ze ging op zoek naar professionele producten.

Romys gipsafdrukken

Tastbare herinnering

Met 3D-gipsafdrukjes van lieve voetjes en handjes helpt Romy je aan een eeuwige en tastbare herinnering aan die babytijd. Vanaf vier weken na de geboorte kan je bij haar terecht om gipsafdrukjes te laten maken. 

De gipsafdruk kan je bewaren onder een stolpje, op een leuke plek in huis. Op het maken van de afdrukken staat trouwens geen leeftijdsgrens. Ook later kan je ze nog laten maken van je hele gezin. Met andere woorden: ook van je peuter, kleuter of tiener is zo’n afdruk nog mogelijk.

Benieuwd naar Romy’s gipsen werkstukjes? Neem een kijkje op www.romys.be of op Instagram.

WIN: een cadeaubon t.w.v. €120 voor een Romy’s gipsafdruk

Ben je op zoek naar een originele en tastbare herinnering aan een mooi moment in het leven van je kindje?

Mama Baas en Samen met Romy’s gipsafdrukken geven we een cadeaubon weg ter waarde van €120, goed voor een handje en voetje in een stolp. Neem snel deel aan onze wedstrijd!

Deze wedstrijd is intussen afgelopen. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes