8151fi.jpg

Horoscoop: Tweelingen, zo zit je tiener in elkaar

13/05/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Is je tiener geboren tussen 21 mei en 21 juni? Dan is hij/zij een Tweeling van horoscoop. Maar wat zegt dat eigenlijk over zijn/haar karakter? We zetten een aantal kenmerken op een rijtje.

Tweelingen zijn van nature vrolijk, nieuwsgierig, openhartig, sociaal, flexibel en gevat, maar ook een tikje rusteloos.

Ze proberen graag nieuwe dingen uit, en gaan graag op ontdekking. Tweelingen hebben nood aan een gevoel van vrijheid en ruimte om dat te kunnen doen, en worden niet graag beperkt.

Leergierig, maar snel afgeleid

Ze zijn enorm leergierig: ze willen alles weten, en geven die informatie ook graag door aan anderen.

Ze zijn echter ook snel afgeleid, en hebben slechts een korte aandachtspanne. Tweelingen zijn namelijk een beetje rusteloos, en net door hun grote interesse in veel dingen is het soms lastig om zich te focussen. Probeer daarom de concentratie te stimuleren, en geef hen de tijd om iets goed te begrijpen.

Het voordeel van die korte aandachtspanne is dan weer dat je hen gemakkelijk kan afleiden als ze ergens om zeuren.

Sociaal en communicatief

Je hebt het wellicht ook al gemerkt: Tweelingen zijn heel sterk in communicatie. Oftewel: ze kletsen je de oren van het hoofd en zijn heel gevat, het zijn echte babbelkousen.

Ze zijn dan ook heel sociaal, en hebben een grote nood aan contact met anderen. Ze hebben mensen om zich heen nodig om zich goed te voelen. Vrienden en vriendinnen nemen daarom een belangrijke plaats in hun leven in, en ze vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Toch hechten ze zich niet snel aan iemand: ze hebben vaak veel vrienden, en richten zich niet zozeer op één iemand in het bijzonder, want ze hebben vrijheid en ruimte nodig en willen hun eigen gang kunnen gaan.

Later houden ze op alle mogelijke manieren contact met hun vrienden en klasgenoten.

Enthousiast en vrolijk

Tweelingen zijn enthousiast, vrolijk en speels. Met een Tweeling in huis is het dan ook vaak lachen, gieren en brullen. Bij feestjes zijn ze er maar wat graag bij.

Ze zijn ook heel beweeglijk en kunnen moeilijk stilzitten. Ze hebben voortdurend nood aan nieuwe uitdagingen en fladderen als een vlinder van het ene naar het andere. Toch zullen Tweelingen zich niet snel vervelen, net omdat ze 1.001 hobby’s en interesses hebben.

Geduld is hen dan weer niet gegeven: ze zijn zelf supersnel en verwachten dat ook van anderen.