7868fi.jpg

Jennifer Aniston heeft genoeg van zwangerschapsgeruchten

10/01/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Om de een of andere reden kunnen mensen maar niet ‘wennen’ aan het feit dat Jennifer Aniston geen kinderen heeft. Vanaf het moment dat de actrice in de spotlights kwam te staan, zijn speculaties over een mogelijke zwangerschap of vragen wanneer ze aan een gezin begint schering en inslag. Al reageerde ze steevast dat iedereen zich met zijn eigen zaken moest bezighouden. Nu laat ze weten dat ze zich alle roddels en geruchten niet langer aantrekt.

“Niemand weet toch of ik überhaupt wel kinderen kan krijgen”, reageert Jennifer Aniston (52) in een recent interview in The Hollywood Reporter.

Hollywood Reporter cover Jennifer Aniston

Kwetsende geruchten

Het constante gespeculeer over een gezin – in eerdere huwelijken met Brad Pitt of Justin Theroux – woog zwaar, geeft ze toe. “Vroeger nam ik alles heel erg persoonlijk op – de zwangerschapsgeruchten en de hele ‘Oh, ze verkoos een carrière boven het moederschap’-gedoe.”

“Maar ik denk dan ‘jullie hebben geen idee van wat er gaande is in mijn leven, persoonlijk en medisch. Kan ik überhaupt wel kinderen krijgen, dat weet niemand. De media weet niets, en toch schrijven ze het. Dat was erg kwetsend en gewoon lelijk.”

Daarom is Aniston gestopt met de media te volgen. “Ik heb al zo lang geen tabloid meer in handen gehad. Krijg ik nog altijd een tweeling? Word ik de mirakelmoeder op mijn 52ste?” (lacht)

Mannen mogen wat vrouwen niet mogen

Jennifer Aniston verwijst naar andere sterren die kinderloos bleven. “Het is net hetzelfde bij Dolly Parton. Zij had nooit kinderen. Maar bekritisteren mensen haar daarvoor? Neen.”

De actrice verwijst dan ook naar de 2 maten en gewichten die nog altijd gelden voor mannen en vrouwen. Mannen ontsnappen vaak aan de oordelen die media vellen. “Mannen kunnen zo vaak getrouwd zijn als ze willen. Ze kunnen trouwen met (jongere) vrouwen in hun twintiger of dertiger jaren. Vrouwen mogen dat niet. Mannelijke dertigers verschillen trouwens enorm van hun tegenhangers in de 40 of 50. (…) Ik ontdek nu een compleet andere wereld, ik ben ‘alive and kicking’ en zij niet …” (lacht)

 

(Bron: The Hollywood Reporter)