7822fi.jpg

Jingle bells: 7 leuke cadeau-ideeën uit onze webshop voor papa’s

14/12/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu Sinterklaas terug naar Spanje is, mogen we ons stilaan beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder die kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je vriend of man? Wij hebben op onze webshop heel wat leuke producten in petto! We zetten een paar ideeën op een rijtje.

1. Sweater

We hebben verschillende leuke sweaters om uit te kiezen, voor elk wat wils dus! Legendaddy of Mighty Dad, in zwart, grijs, blauw, groen of aubergine … Welke vind jij de leukste?

sweater

sleutelhanger

2. Sleutelhanger

Deze sleutelhanger is niet alleen handig, hij ziet er ook nog eens stijlvol uit. De sleutelhanger is gemaakt van leer, en perfect voor elke ‘legendaddy’!

koffiemok

3. Koffiemok

Koffie hoort er gewoon bij als papa, en dan smaakt die nog een tikkeltje meer in een toffe koffiemok. Je kan kiezen tussen de leukste quotes: Formidad, Legendaddy, Ad fundum, The no sleep club, Het is een fase, …  

thermos

4. Thermos

Ben je het beu koude koffie te moeten drinken ? Dan komt deze thermos handig van pas. Zo heb je urenlang warme koffie bij de hand, én de thermos ziet er ook stijlvol uit!

bierglas

5. Bierglas

Een frisse pint smaakt altijd. En laat ons eerlijk zijn, die smaakt nog een tikkeltje beter als je die kunt drinken uit een glas dat je op het lijf geschreven is. ‘Dad off Duty’, ‘Dad Fundum’, ‘Dad Fuel’ of ‘Papa is niet beschikbaar’: de boodschap is duidelijk! ;-)

voor mijn liefste papa

6. Boek

Een boek is ook altijd een leuk idee. Is er een kindje op komst? Dan is ‘ik word papa’ hem op het lijf geschreven. Ook altijd  tof: het invulboekje ‘Voor mijn liefste papa’.

agenda

7. Familieagenda

Een handige agenda voor het hele gezin? Dat kunnen ook papa’s wel gebruiken!