5176fi.jpg

Kinderen met beperking stralen in nieuwste campagne van River Island

23/02/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

'Labels zijn alleen voor kleren, niet voor kinderen', klinkt het bij de Britse winkelketen River Island. En daarom opteren ze voor meer diversiteit in hun nieuwe reclamecampagne: zes kinderen met een beperking spelen er  de hoofdrol. Want ook zij zijn gewoon kinderen, die net zoals elk ander kind stralen in mooie outfits.

De kinderen die poseerden voor de campagne van River Island zijn tussen de drie en de tien jaar oud. Elk van hen leeft met een beperking: zo is Cora (6) geboren met het syndroom van Down, net zoals Gabriel (4). Miley (4) werd geboren met twee luie ogen en ziet daarom niet goed. Lois (10) werd geboren met het zeldzame 18q deletie syndroom. En Teddy (5) en Mia (3) hebben dan weer een hersenverlamming en epilepsie. Dat belet hen echter niet om voluit te leven: je wordt gewoon al vrolijk van hun foto’s te zien!

River Island
River Island

Wij vinden het in elk geval heel verfrissend om eens niet de standaard modelletjes te zien opdraven in een reclamecampagne, en kunnen zulke initiatieven alleen maar toejuichen!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes