5022fi.jpg

Mama’s om te volgen op Instagram: P!nk

20/11/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Het is altijd leuk om op Instagram nieuwe mama’s of papa’s te ontdekken die de moeite zijn om te volgen. Zeker als ze op geniaal grappige wijze een eerlijk beeld schetsen van hoe het eraan toe gaat in het échte leven. Geef toe, het doet altijd deugd om te weten dat je er niet alleen voor staat. We’re all in this together! Of je nu meer dan drie miljoen volgers hebt op Instagram of niet, die kleine schatjes houden daar helemaal geen rekening mee. En het is best verfrissend om te zien dat andere mama’s en papa’s met dezelfde hindernissen worden geconfronteerd, zelfs al zijn ze bekend. Eerlijkheid rules!

Zo’n mama die absoluut de moeite waard is om te volgen, is P!nk. We kennen haar allemaal als zangeres en rasechte celebrity, maar bovenal is ze ook gewoon een mens van vlees en bloed. Eentje dat toevallig twee kinderen heeft (een dochtertje van zes en een zoontje van bijna één) en op Instagram duidelijk laat blijken dat haar gezinnetje hét belangrijkste is in haar leven.

Het is verfrissend om te zien hoe gewoon het eraan toe gaat ten huize P!nk. Ze gunt ons een blik op het gewone leven, en net zoals bij andere mama’s betekent dat multitasken als een pro, doodmoe zijn, en te schattige foto’s posten. Bovendien schrikt ze er ook niet voor terug om foto’s te delen waarop ze borstvoeding geeft, kwestie van borstvoeding in het openbaar te normaliseren. Hoera, voor zo’n rolmodel!

Zo deelt P!nk té schattige foto's van haar kinderen

En geeft ze meteen wat inspiratie voor zalige quotes op babykleertjes

Borstvoeding in het openbaar? Waarom niet!

pink

En ook kolven is niets om beschaamd over te zijn.

pink

“Als je bijna gedaan hebt met kolven, en al denkt aan wat er gaat komen!”

pink

Als mama is ze ook weleens moe

“Zo moe, mijn ziel heeft er hoofdpijn van, maar whatever. Het is oké. Ik ga gewoon even een hazenslaapje doen. Kan iemand me over 10 seconden wakker maken?”

pink

“Mama gaat even snel een dutje doen hier, de iPad zal ondertussen op je babysitten!”

pink

Tja, multitasken hoort er nu eenmaal ook bij

Net als andere mama's, wil P!nk haar twee kinderen genoeg aandacht geven

Want als er een baby bijkomt, dan durft die soms met alle aandacht weglopen. En dus organiseerde P!nk dan maar een ‘Big Sister Party’, om de spotlights ook eens op haar oudste te zetten. Hoe schattig is dat?!

pink

En als een echt rolmodel geeft ze ook behoorlijk inspirerende speeches

Zoals tijdens de VMA’s, waarbij ze het woord tot haar dochter richt en het heeft over schoonheid en afwijken van de norm. Prachtig!

pink

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes