3092fi.jpg

Mamaconfessions: mama is in de soep gevallen

3/09/2015
Mamabaas
Door Mamabaas

Mijn man kan dat. In de zetel hangen, meestal met de ipad op schoot, het nieuws lezen. Zich even ‘afzonderen’, zonder echt weg te zijn. En de kinderen aanvaarden dat. Geen ‘papaaaa’ ‘papaaa’, tenzij ik ze natuurlijk opstook: Vraag dat maar aan papa! Maar dan volgt steevast het antwoord: Papa is in ...

Mijn man kan dat. In de zetel hangen, meestal met de ipad op schoot, het nieuws lezen. Zich even ‘afzonderen’, zonder echt weg te zijn. En de kinderen aanvaarden dat. Geen ‘papaaaa’ ‘papaaa’, tenzij ik ze natuurlijk opstook: Vraag dat maar aan papa!

Maar dan volgt steevast het antwoord: Papa is in de soep gevallen. (Vrij vertaald: papa is even niet beschikbaar.) En dat werkt dus hé! :-)

 

Ik kan dat dus niet. Als de kindjes wakker zijn, lukt het me amper om alleen naar het toilet te gaan. En de keren dat ik alleen een douche kan nemen, zonder dat er 1 of twee kinderen komen ‘kijken’ … Dus ja, zo af en toe, zou ik ook graag eens in de soep vallen. Even onbereikbaar zijn voor commentaar. En toch in de zetel zitten met mijn boekske. :-)

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes