7953fi.jpg

Naomi Campbell toont dochtertje voor het eerst

18/02/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Supermodel Naomi Campbell siert de cover van de nieuwste Vogue, en dat doet ze samen met haar dochtertje. In het magazine vertelt ze over het moederschap en hoe dat haar veranderd heeft. Het is voor het eerst dat Naomi haar kindje aan de wereld toont.

In mei vorig jaar kondigde Naomi Campbell aan dat ze mama was geworden van een dochtertje, net voor haar 51ste verjaardag. Tot nu toe hield het supermodel haar leven als moeder erg privé, maar nu wil ze haar dochtertje toch graag voorstellen aan de wereld. Op haar eigen voorwaarden weliswaar.

Het model verschijnt nu samen met haar dochtertje op de cover van de nieuwste Vogue met een prachtige en liefdevolle foto – en het is een understatement als we zeggen dat ze er absoluut nog geen 51 jaar uitziet.

Naomi Campbell

In het magazine vertelt Naomi meer over haar weg als mama. Er zijn geen details bekend over de komst van haar dochtertje, en het enige wat ze daarover wil vertellen is dit: “Ze is niet geadopteerd, het is mijn kind.” Verdere info houdt ze voor een boek dat ze later wil schrijven.

Ook de naam van haar dochtertje is niet bekend. Er wisten zelfs heel weinig mensen dat ze een kindje zou krijgen. “Ik kan het aantal mensen dat op de hoogte was van haar komst op één hand tellen. Maar ze is de grootste zegen die ik me ooit zou kunnen inbeelden. Dit is het beste wat ik ooit gedaan heb.”

“Het is een flink meisje: ze slaapt goed en huilt amper. Ik heb het geluk dat ze het leuk vindt om met me mee te reizen – geen gejammer tijdens het opstijgen of het landen. Ik krijg te horen dat ze heel alert is voor haar leeftijd. Ze begint nu net te zwaaien, dat is leuk. Ze lacht veel. En ze praat bijna. Ik denk dat ze zal stappen voordat ze kruipt. En ze heeft al zes tanden. Of ze daar veel last van had? Nee hoor, het is een stoere meid!”

“Ik heb altijd geweten dat ik op een dag mama zou worden, maar het maakt me blijer dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik heb geluk dat ik haar heb, dat weet ik.”  

Campbell is nog steeds te zien op de catwalk. Zo liep ze dit seizoen o.a. shows voor Versace, Alexander McQueen, Balmain en Lanvin. “Ik geniet er nog steeds van, maar het is wel stresserend. Ik ben 51 jaar oud en loop daar tussen meisjes van 18 jaar. Ik heb het gevoel dat het er vrolijker aan toe ging toen ik jonger was. Toen was ik daar met de andere meisjes (Linda Evangelista, Cindy Crawford en Christy Turlington, n.v.d.r.). Wij lachten, we mochten onze persoonlijkheid tonen.”

De vier supermodellen blijven tot op vandaag bevriend. “We hebben een groepchat samen. Cindy heeft mijn dochtertje ontmoet toen ze nog maar een paar dagen oud was, Christy kwam langs toen ze bijna twee weken was. Linda heeft haar nog niet gezien, maar ze is een sterke vrouw en ik vind haar heel dapper. Het vraagt veel moed om openbaar haar waarheid te vertellen (over een mislukte vetbevriezing, n.v.d.r.). Ik sta 100% achter haar!”

“We werken momenteel samen aan de reeks The Supermodels dat op Apple TV zal verschijnen. Dat zal over ons leven en onze tijd samen gaan: onze vriendschap, onze carrières, ons leven als vrouw, ons leven als mama. Als model hebben wij geen rechten op onze afbeelding, en daarom voelt het goed om op die manier deel uit te maken van onze erfenis en er zelf over te kunnen vertellen.”

Haar dochtertje gaat overal met haar mee. Om een idee te geven: Naomi en haar dochtertje vierden Kerstmis samen met familie in het Zuiden van Frankrijk, daarna vlogen ze naar Qatar voor Oudejaarsavond, bleven een paar uur in Londen vooraleer ze naar LA vlogen voor enkele dagen en gingen daarna naar Parijs waar ze meeliep in een show voor Louis Vuitton. “Waar we wonen? We zijn wereldburgers! We genieten nu van spontaniteit en vrijheid, maar ik ben me ervan bewust dat dat zal eindigen zodra ze naar school gaat.”

Het is natuurlijk net iets gemakkelijk om de wereld rond te reizen dankzij de nanny die aan haar zijde staat sinds de dag dat haar dochtertje werd geboren.

Naomi geniet ervan haar leven te leiden door de ogen van haar dochter. “Ik ben opnieuw een kind. Ik zing kinderliedjes, speel mee en ontdekt hoeveel fantastische speeltjes er op de wereld zijn. En poppen!” En dan zijn er natuurlijk de kinderkleertjes. “Ze heeft een prachtige kleerkast dankzij designers en vrienden die haar mooie dingen sturen. Maar wow, kinderen groeien snel, niet?!”

Wat de grootste verrassing was voor Naomi sinds ze mama is geworden? “Mijn dochter komt op de eerste plaats. Alles wat ik doe, doe ik voor haar. Dat is het. Het is volledig onbaatzuchtig.”

 

Bron: Vogue

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes