3028fi.jpg

A New York day in the life of Jack, JP en Mateo

22/07/2015
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama draait zich even om en.. daar verschijnt dat kleine handje boven een mandje vol lollies. Eerst eentje, dan nog eentje voor de kleine broer, en wel ja daarna het hele mandje natuurlijk! :-). Eén woord: respect! Voor de eindeloos geduldige en lieve mama van Jack, JP en Mateo. Een gezin met drie jongens is best intenstief.

kinderhandje neemt lolly uit mandje snoep

Mama draait zich even om en.. daar verschijnt dat kleine handje boven een mandje vol lollies. Eerst eentje, dan nog eentje voor de kleine broer, en wel ja daarna het hele mandje natuurlijk! :-).

Eén woord: respect! Voor de eindeloos geduldige en lieve mama van Jack, JP en Mateo. Een gezin met drie jongens is best intensief. Straf hoe zij, na een stevig dagje met haar bengels, nog verse cupcakes bakt als dessert, en nog een hele schaal voor de buren, als bedankje. 

Boy oh boy! Maar ze zijn toch zo schattig. Zeker met de billetjes bloot en een duidelijk geval van iPaditis! :-).

Over A day in the life

De Antwerpse fotografe Joshua D’hondt startte in 2014 met een heel eigen concept, A Day in the Life. Een hele namiddag lang volgt ze het leven achter de schermen van een gezin. De bedoeling: de immense schoonheid die in de kleinste momenten schuilt vastleggen. Het zijn de momenten die je als ouder vaak over het hoofd ziet, omdat je te veel wordt opgeslorpt door de dagelijkse rush of omdat je uit vermoeidheid niet meer helder kunt nadenken…

Haar foto’s vormen dan ook een onuitwisbare herinnering voor later, en geven je als ouder de kans om binnen tien, twintig, dertig... jaar (wanneer je met andere woorden weer een beetje uitgeslapen bent) te mijmeren over hoe zalig die baby-, peuter- en kleutertijd eigenlijk wel niet was. :-)

Meer info vind je via deze link

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes