7101fi.jpg

NO GO kerstcadeau's: top 6

30/11/2020

Hoewel het dit jaar X-mas extra light wordt, cadeautjes horen er sowieso bij. En helaas ook foute cadeau's! Welke cadeau's koop je beter niet voor je schattige mete- of petekindje? En wil je vooral ook absoluut niet krijgen? 

Mama Baas en Yongo van AG insurance slaan de handen in elkaar om jullie de ultieme tip te geven om rotzooi te vermijden. Check helemaal onderaan! En oh, ja, je kunt ook nog 100 euro winnen per kind! 

Top 6 van de NO GO kerstcadeau’s

6. Dubbele cadeau’s

Het gezicht van een kind dat een cadeau krijgt dat hij al heeft, is goud waard. Die blik naar de mama of papa van ‘ik heb dat al, maar moet ik dat nu zeggen of niet?’. En daarna de uitleg van de ouders die proberen te zeggen dat het ok is, dat ze het wel zullen ruilen of dat het niet erg is om dat leuke speelgoed twee keer te hebben. Hilarisch, maar toch altijd een beetje gênant.

konijn kerst

5. Huisdieren

Ja, diertjes zijn schattig. Iedereen houdt van dieren, maar door die schattigheid wordt soms vergeten dat die beestjes ook verzorging nodig hebben. Dat lieve konijntje knuffelen de kinderen de eerste maand plat. Maar na een maand of twee ga je de geur van de konijnenkeutels toch aardig vervelend vinden als je thuis komt van je werk. Dus nee, liever geen ongevraagde dieren in huis. 

4. Speelgoed van de markt

Een levend huisdier is geen goed idee, maar een plastic huisdier nog minder! Zo’n hondje of een cavia van het speelgoedkraam op de markt keft, kwekt, springt, blaft op een zeer irritante manier en verbruikt veel te veel batterijen.  Afgekeurd als kerstcadeau! 

3. Pakjes voor de foute leeftijd

De jaren gaan snel voorbij en kleine kindjes worden groot. Best toch even de leeftijd van jouw kinderen meegeven aan tante en nonkel die je maar één keer per jaar ziet. Zo komen ze niet af met rammelaar voor een kind van vijf of met een moorddadig playstationspel voor de zoon die net vier is geworden. 

2. Cadeaubonnen

Goed bedoeld meestal, maar eerlijk: cadeaubonnen zijn toch echt een rip off. Ze blijven sowieso te lang in de kast liggen, waardoor ze niet meer geldig zijn. En als je ze wel op tijd verzilvert, dan ben je toch altijd een beetje teleurgesteld dat het ‘dat maar was’. 

1. Sokken en ondergoed

Helemaal bovenaan het lijst je pronkt dé klassieker der grootmoeders: sokken en ondergoed. Don’t, don’t, don’t! Voor eens en voor altijd: sokken en ondergoed zijn geen cadeau, granny! 

Dat kan beter!

Ok, je kan een fout kerstcadeau terug verkopen op de tweedehandsmarkt. Of je kunt jezelf tijd en moeite besparen en anticiperen op het krijgen van een fout cadeau. 

Dit doe je zo! 

1. Geef de tantes, nonkels en andere familie of vrienden op tijd een lijstje van leuke cadeautjes.

2. Met de Yongo-app kunnen je kinderen sparen voor iets wat ze écht willen. Maak via de app een event aan, zoals ‘Kerstmis’. Aan de supporters van je kind geef je via Yongo makkelijk aan waarvoor je kind spaart: een gameconsole, fiets, smartphone…  Zo kunnen zij een centje bijleggen. Je kind krijgt het cadeau van zijn verlanglijstje en de familie is zeker dat het kind blij is met wat hij/zij krijgt.  

En heeft iemand een centje gestort? Dan kan je die persoon via Yongo heel makkelijk een bedankje sturen!

WIN 100 EURO voor al je kinderen

Doe mee aan de leuke najaarscampagne en tel mee af naar kerst met Yongo! Schrijf je in voor de wedstrijd in de Yongo-advendskalender en maak kans op een Yongo t.w.v. 100 euro per kind! 

Yongo - platform van AG Insurance dat individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21 met gegarandeerde rentevoet) en Yongo Star (tak 23 waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen) voorstelt, evenals Yongo Dreams (kapitalisatieverrichting tak 26). Deze producten, ontwikkeld door AG Insurance, die eventueel verkocht worden door je tussenpersoon, zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. De algemene voorwaarden, de informatiedocumenten en de beheers reglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Alle klachten m.b.t. de producten, kunt u overmaken aan AG Insurance nv, Dienst Klachtenbeheer customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53 te B-1000 Brussel. Als de oplossing die AG Insurance voorstelt geen voldoening schenkt, kunt u het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen info@ombudsman.as - Tel. 02 547 58 71 – Fax 02 547 59 75); Meeussquare 35 te B-1000 Brussel. AG Insurance nv – E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes