5989fi.jpg

Uitgetest: de Jade reiswieg van Maxi-Cosi

7/06/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Een reiswieg die je gemakkelijk én veilig kunt vastklikken in de auto, dat klinkt alvast heel veelbelovend. Je kindje kan comfortabel blijven slapen en toch veilig worden vastgeklikt. Ons testpanel testte met veel plezier uit of de Jade van Maxi-Cosi ook echt zo veelbelovend is als die lijkt!

Maxi-Cosi

“Mooi vormgegeven, en vooral heel praktisch en comfortabel”

Marianne: ‘Al bij het uitpakken zag ik dat de reiswieg pure luxe was. Ik vind ze prachtig vormgegeven. De kleine details, zoals het leder aan het handvat, maken het helemaal af. Maar los van het design vind ik de wieg vooral heel praktisch en comfortabel.

De 3wayFix had ik nog nooit gebruikt, maar alles wees zichzelf uit. Op 3 minuutjes stond die al geïnstalleerd in de auto. De reiswieg zelf zet je voor de allerkleinsten in de breedte en zo neemt die eigenlijk 2 autostoelen in beslag. Wij hebben 3 kindjes, wat wil wel zeggen dat ze niet alledrie naast mekaar kunnen zitten. Dat is meteen het enige (kleine) nadeel voor ons.

Maxi-Cosi Jade

De wieg zelf is supercomfortabel omdat Renée plat kan liggen en een dutje kan doen in de auto, en dat in de juiste houding. Door de bevestiging van de 3wayFix ben ik ook gerust dat we de reiswieg correct vastklikken in de auto. Je krijgt immers een groen lichtje als je deze juist geïnstalleerd hebt.

Wat ik super vind, is dat we haar bij aankomst niet meer hoeven wakker te maken als ze in slaap is gevallen in de auto. We kunnen de reiswieg in 1 klik vastmaken op het onderstel en zo kan ze ongestoord verder slapen. Renée is een lichte slaper, maar als we de switch maken van auto naar wandelwagen wordt ze niet wakker. Top!

Maxi-Cosi Jade

We gingen sowieso al vaak op stap, maar deze reiswieg maakt het toch een stuk comfortabeler. Het is fijn om te weten dat ze in een goeie houding ligt en dat haar slaapkwaliteit verzekerd is. Wat ons betreft is het echt een aanrader dus!’

Maxi-Cosi Jade

“Heel handig om eropuit te trekken”

Elise: ‘Wij gingen er sowieso al veel op uit, maar met de Jade gaat dat toch een stuk vlotter. We hoeven nu niet meer én een autostoel én een kinderwagen mee te zeulen. Callie Lou moet niet wakker gemaakt worden en vooral dat is een gemak. Ik denk dat ze zelf ook blij is dat haar slaap niet telkens verstoord moet worden.  Bovendien is het zalig om te weten dat ze in een natuurlijke en comfortabele houding ligt.

Of we nu in de auto zitten of een wandeling maken, Callie Lou slaapt heerlijk in haar reiswieg. En omdat de installatie in de auto zo gemakkelijk is, loopt de overgang van kinderwagen naar auto heel vlot. Door de grote zonnekap kan het zonlicht ook goed buiten gehouden worden, wat de overgang nog vlotter maakt.

Je wilt natuurlijk niet vertrekken voordat je 100% zeker weet dat je de autostoel of reiswieg goed hebt geïnstalleerd. Die onzekerheid geeft zo ongeveer hetzelfde gevoel als op vakantie vertrekken en twijfelen of je het gasfornuis wel hebt afgezet. ;-). Maar doordat de Isofix-base telkens een signaal geeft als de wieg correct is vastgeklikt, weet je dat je gerust kan zijn en dat gevoel is onbetaalbaar. Zo kunnen we met een gerust hart vertrekken, zonder eerst drie keer (of 117 keer) te checken of Callie Lou wel veilig ligt.

Bovendien is de Jade een prachtige, compacte reiswieg: modern én luxueus afgewerkt tot in de details. Het is een reiswieg waarmee je mag gezien worden!’

 

Meer info over de Maxi-Cosi Jade reiswieg vind je hier

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Maxi-Cosi. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes