7831fi.jpg

Waarom deze kids not amused zijn met hun cadeau (en wij voor nieuwjaar liever een centje storten)

16/12/2021

Kinderen vinden het heerlijk om pakjes te krijgen! Allez, meestal toch. Deze kids vonden hun kerstpakje wel echt héél erg strondvervelend en stom!  Voor de veiligheid storten wij voor nieuwjaar alvast een centje op de Yongo van onze kroost.  

Wil jij dat ook? Je kan sparen of beleggen voor je kind via onze partner Yongo. Alle Mama Baas-volgers krijgen voor elk kind een mooi startbudget van 20 euro met de code BAAS.

De wanhoop nabij

Dit meisje is werkelijk de wanhoop nabij wanneer ze een pop in haar pakje vindt. “Een pop??? Dit kan toch onmogelijk waar zijn? Ik ben wel al tien, hé!” 

meisje krijgt pop

Een briefje van 20 euro is GEEN cadeau!

Welke vreselijke meter haalt het in haar hoofd om haar metekind 20 euro-biljet cadeau te doen?? Dit nichtje vond het beter om dat papiertje in 20 stukjes te knippen. Dan had ze er toch nog een beetje fun aan. “Nah! Moeten ze volgende keer maar een écht cadeau geven!” 

geld in stukken

Dit is NIET grappig!

De jolige nonkel moest vast hard lachen toen hij 5 rollen toiletpapier inpakte. Maar de jongen kon zijn nonkels humor maar weinig smaken. Terwijl oma tranen met tuiten lachte, beleefde hij zijn ergste cadeau-nachtmerrie! 

jongen krijgt toiletpapier cadeau

Wat ben je nu met een bal??

“Laten we eens een genderneutraal cadeautje geven”, dacht tante toen ze in de speelgoedwinkel stond. Maar daar dacht haar nichtje duidelijk anders over: “Wat ben ik nu met een bal? Ik ben toch geen jongen? Weet je wat, hou je stomme bal maar!”. 

meisje krijgt bal

Tja, we doen toch écht ons best om onze kids blij te maken. Zulke reacties zijn grappig, maar doen je toch wel een beetje door de grond zakken. Gelukkig is er ook een manier om zowel het kind als onszelf dit horror-cadeauleed te besparen. Gewoon een centje storten en klaar is kees!! 

Ontdek hier hoe je kunt sparen of belegen via Yongo voor jouw kinderen. Ontvang ineens 20 euro startbudget van onze partner met de code ‘BAAS’

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Yongo van AG Insurance. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

Yongo -  individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21), Yongo Star (tak 23) en Yongo Dreams (tak 26). Deze producten zijn ontwikkeld door AG Insurance, worden eventueel verkocht door je tussenpersoon en zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. De algemene voorwaarden, informatiedocumenten en beheersreglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Voor klachten m.b.t. de producten, kan je terecht bij Dienst Klachtenbeheer (customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. Als de oplossing die wij voorstellen geen voldoening schenkt, kan je het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen (info@ombudsman.as - tel. 02 547 58 71), Meeussquare 35, 1000 Brussel. AG Insurance nv – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.beBelgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel