Waarom Mama Baas samenwerkt met Dreambaby

  • door Mamabaas

Mama Baas wil het leven van de jonge ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken en dat willen we onder meer doen door logische partnerships aan te gaan met partners die onze ouders een dienst kunnen verlenen. En omdat je voor je baby nu eenmaal heel wat spulletjes in huis nodig hebt, leek Dreambaby ons een erg geschikte partner te zijn. 

Over Dreambaby

Voor je baby wil je niets aan het toeval overlaten. Daarom hanteert Dreambaby strenge kwaliteitseisen. Ze selecteren alleen de meest betrouwbare merken zoals de bekende namen Chicco, Quinny, Noukie's, Ergobaby, Lässig, Philips Avent, Maclaren, Manduca, Britax Römer… Met Dreambaby groeit je baby op in alle veiligheid. En je profiteert van alle nieuwe ontwikkelingen op de markt! In de loop van het jaar voegen we dikwijls nieuwigheden toe aan ons assortiment. Bekijk dus zeker regelmatig de website of het aanbod in de winkel.

Advies en informatie

Dreambaby weet dat elk kind anders is. Daarom krijg je persoonlijk advies, aangepast aan jouw situatie. Ze luisteren naar je en houden rekening met jouw mening en ervaring om je de best mogelijke service te bieden.
Zo hebben ze doorheen de jaren heel wat ervaring opgebouwd. En die expertise willen ze nu graag met jou delen. Het Dreambaby-team geeft je zo veel mogelijk praktische informatie over alle artikelen, zodat je kan vergelijken, afwegen en de juiste keuze maken.