4350fi.jpg

Waarom Mama Baas samenwerkt met Dreambaby

27/05/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama Baas wil het leven van de jonge ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken en dat willen we onder meer doen door logische partnerships aan te gaan met partners die onze ouders een dienst kunnen verlenen. En Dreambaby past wat ons betreft perfect in dat plaatje. 

Over Dreambaby

Een kindje krijgen is een van de bijzonderste momenten van je leven. Je voelt je dolgelukkig én kwetsbaar tegelijk. Net daarom richt Dreambaby al haar aandacht op jou. Dreambaby is dé plek voor inspiratie en persoonlijk advies. De juiste babyspullen kiezen? Op Dreambaby kan je rekenen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de komst van je kindje. Dreambaby gaat samen met jou op zoek naar wat jij en je kleintje nodig hebben, en staat stil bij al je vragen en wensen. Op die manier kan jij je focussen op wat echt telt: volop genieten van je kleine wonder.

Alle aandacht voor jou

Hoe kies je de babyfoon of wandelwagen die bij je past? Hoe installeer je een autostoel? Wat moet je vóór de geboorte al in huis hebben? Hoe richt je de babykamer in? Er komt heel wat op je af als je een kindje krijgt, en dat weet Dreambaby als geen ander. Daarom kan je rekenen op de nodige aandacht en expertise om de juiste babyspullen te kiezen. Bij Dreambaby nemen ze de tijd om op je vragen te antwoorden, brengen ze je op ideeën en houden ze rekening met al je wensen.

De ervaren medewerkers verkennen er samen met  jou een toffe mix van must haves en leuke babyspulletjes. Tijdens een persoonlijk moment in  de winkel krijg je persoonlijk advies en meer uitleg bij het assortiment. Wist je dat ze er zelfs artikelen speciaal voor jou kunnen bestellen? Zoals een wandelwagen in een andere kleur bijvoorbeeld, of een matras op maat voor dat unieke familiestuk.

Benieuwd? Ga eens langs in de winkel of  boek je afspraak voor persoonlijk advies hier