4626fi.jpg

Wat een zálig idee: Workshop hairstyling voor papa’s en dochters

8/04/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama’s met dochters weten het wel: papa’s hebben meestal geen kaas gegeten van vrouwelijke kapsels. Als het papa’s beurt is om de kindjes ’s morgens klaar te toveren voor school, dan mogen we al blij zijn als hun haar deftig gekamd is. En wie weet kan er nog net een paardenstaartje af. We weten wel dat ze heel hard hun best doen hoor, maar die papa’s hebben het toch niet altijd gemakkelijk.

Gat in de markt

CreaLief zag het gat in de markt, en organiseerde onlangs een workshop hairstyling voor papa’s en dochters. Daarin leerden papa’s om zélf iets leuks te doen met het haar van hun dochters. Gedaan met klungelen, en wie weet …

Misschien konden de mama’s achteraf nog wel iets bijleren van hun wederhelften! En ondertussen beleefden die stoere mannen ook nog eens een leuke namiddag met hun prinsesjes. Da’s punten scoren, bij mama én dochter. 

papas met dochters

Cool daddy

Kijk, als we zulke foto’s op onze Facebookwall zien passeren, dan worden we daar dus op slag welgezind van. Wie smelt daar nu niet bij?

Papa’s, je weet wat jullie te doen staat! En mama’s, het is toegelaten om jullie man “subtiel” hints te geven. Of om hen gewoon zelf in te schrijven voor zulke workshops natuurlijk :-).

Info: de volgende workshop is op 9 mei. Meer info hier! 

papa met dochter

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes