3873fi.jpg

Wat twee dochters met papa Ryan Gosling doen? Vrouwen zijn, euh, beter zijn dan mannen (zwijmelalert)

6/06/2016

Op maandag kunnen wij meestal wel eens een opkikkertje gebruiken en kijk, toen we lazen wat Ryan Gosling te zeggen had over vrouwen, werd onze dag ineens een pak, euh, draaglijker :-). Gosling is altijd een beetje een top gentleman geweest, maar sinds de mens kinderen heeft, en meer bepaald twee dochters, is hij, nu ja, nog beter bezig dan daarvoor eigenlijk feitelijk :-)...

Wat twee dochters met een vader doet? Wel, in het geval van Gosling niets dan, ahum, goeds, denken we. In zijn laatste interview vertelde de Canadese acteur dat hij vond dat ‘vrouwen beter waren dan mannen. Meer ontwikkeld. Ze zijn beter dan ons. Ze maken een beter mens van mij.’

Zwijmeldezwijmel… Gosling heeft altijd al voornamelijk vrouwen rond hem gehad – zijn moeder en oudere zus tijdens zijn jeugd, en nu zijn vrouw, Eva Mendes en zijn twee dochtertjes. Hij heeft er trouwens geen enkel probleem mee om zijn vrouwelijke kant te erkennen; wel integendeel: hij beschouwt zichzelf voor 49 procent vrouw. ‘Soms 47 procent, het hangt een beetje van dag tot dag af.’ En Gosling was nog niet klaar met zijn pleidooi voor vrouwen, want wat hem betreft mag de volgende president een vrouw zijn.

Het enige wat we hier nog op kunnen zeggen: Ryan, wat ons betreft mogen er nog een paar dochters bij komen! Met Eva natuurlijk hé (kuch).  

(En aan alle vaders die nu met hun ogen rollen: ja ja, het is maandag hé, we mogen al eens een applausje van Ryan ontvangen :-)!)  

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes