5437fi.jpg

Wat zijn de nieuwe trends voor rugzakken, schooltassen en pennenzakken?

30/08/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Neen, je kan de tijd niet meer terugdraaien. En je moet het stilaan onder ogen zien: het nieuwe schooljaar nadert met rasse schreden. Misschien moet je nog snel naar de winkel rennen om nieuwe schooltassen, pennenzakken of zwemzakken te halen? Hurry! Hurry! STOP. Adem in dat geval even diep innnnnnn en uittttt, want elk nadeel heeft een voordeel. Speciaal voor jou sommen we hieronder de laatste nieuwe trends even op. Zo maakt jouw lieverd meteen een fan-tás-tische indruk.

Dierenprints

De afgelopen zomer konden we er niet naast kijken: alle zwembaden, zeeën en zwemvijvers werden bedolven onder de flamingo’s, eenhoorns, zwanen, … En  neen, het waren niet bepaald bescheiden opblaasbare exemplaren, maar eerder mastodonten. Geen wonder dat die dierentrend zich doorzet in de nieuwe reeks boekentassen, al zijn die formaten heel normaal.

Je vindt alle soorten dieren in de rekken terug: je lieverd kan kiezen uit een flink assortiment koala’s, vossen, krokodillen, pinguïns, olifanten, … En ook de fleurig bedrukte flamingoprint is helemaal in. Zeg nu zelf: hoe leuk is het dat je favoriete dier je lunchbox bijhoudt?

Ananassen en cactussen

Net zoals de flamingo’s, zal je de afgelopen maanden wellicht heel wat ananassen en cactussen hebben opgemerkt. Ook die print wordt duidelijk doorgetrokken naar de schooltassen. Het ene exemplaar is al wat opvallender bedrukt dan het andere.

De Disneyklassiekers

Elk jaar zijn er wel een paar blijvers, en dat is dit schooljaar niet anders. De honden van Paw Patrol lachen je weer vrolijk toe, al dan niet in 3D-vorm. De schoolgaande prinsessen zullen dan weer ongetwijfeld de tassen van Frozen toejuichen. En de stoere jongens zullen met plezier Star Wars, Lego of Spiderman in de winkelkar gooien. Of misschien wel vice versa. Who cares? Als je schoolgaande bengel maar gelukkig is!

Legerprint

Nog een trend waar je niet naast kan kijken: de legerprint. Soms is de schooltas helemaal uitgevoerd in legerprint, in andere gevallen enkel de zakken. Klaar voor school? Geeeeeef acht!

Pastelkleuren

Naast die stoere legerkleuren, zijn ook de zachte tinten helemaal in. Wordt het een schooltas en pennenzak in zachtgeel of -roze, romantisch lavendelpaars of mintgroen? Aan jou de keuze.

Wil je echt helemaal mee zijn met de laatste trends? Dan combineer je je schooltas toch gewoon met de bijhorende pennenzak, lunchbox, drinkbeker, fruitdoosjes en zwemtas!
Of ben je graag een buitenbeentje en doe je liever niet mee aan de nieuwste trends om het schooljaar in te zetten? Dan doe je toch gewoon lekker je eigen zin!