7709fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Als iemand in je omgeving een kindje verliest

21/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Dit najaar hebben we bij Mama Baas een nieuwe reeks webinars ‘Mama Baas Talks’ op het programma. Om de twee weken kan je gratis een boeiend webinar volgen. De eerste webinar in deze reeks gaat over het thema rouw en wordt gegeven door Christine Vandenhole.

Dankzij onze partner Mustela kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden (inschrijven is wel verplicht!). Onze partner Mustela steunt al enkele jaren het Berrefonds en wil ouders die een kindje verloren hebben helpen om een warme houvast te vinden. Mustela geeft advies, tips en producten om te zorgen voor jezelf en de mensen die je liefhebt. Mustela biedt niet alleen alles voor de juiste verzorging van je gezin, maar geeft je ook een leidraad om te groeien als ouder. 

Als iemand in je omgeving een kindje verliest

Als ouders een kind verliezen zakt de grond helemaal weg onder hun voeten. Christine Vandenhole, oprichtster van het Berrefonds gaat in dit webinar in op het aspect van de omstaander. Hoe reageer je als een familielid, goeie vriendin, collega met groot verlies moet omgaan? Wat kan je doen, wat kan helpen?

Toch is het belangrijk om ook in een periode van diep en rauw verdriet jezelf en je dichte omgeving niet uit het oog te verliezen – zelfs al voel je het op dat moment niet zo aan. Een gestolen momentje van rust en ontspanning, en de nodige aandacht voor jezelf mag en kan, terwijl je verlies en verdriet een plek probeert te geven.

Deze webinar gaat door op woensdag 27 oktober om 20h. Inschrijven is gratis, maar verplicht, en kan via deze link.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes