3178fi.jpg

Wedstrijd gratis fotosessie: and the winner is...

2/11/2015
Mamabaas
Door Mamabaas

Naar aanleiding van onze eerste nieuwsbrief gaven we een gratis fotosessie weg van Joshua D'Hondt. Ze had haar handen meer dan vol om de meer dan honderd inzendingen te lezen en de persoonlijke verhalen, maar na veel vijven en zessen, met de hulp van een onschuldige hand, is ze eruit: de winnaar is.... Charlotte Verrecas!!! 

Naar aanleiding van onze eerste nieuwsbrief gaven we een gratis fotosessie weg van Joshua D'Hondt. Ze had haar handen meer dan vol om de meer dan honderd inzendingen te lezen en de persoonlijke verhalen, maar na veel vijven en zessen, met de hulp van een onschuldige hand, is ze eruit: de winnaar is.... Charlotte Verrecas!!! Charlotte: Joshua zal je via mail contacteren om concreet af te spreken. Een dikke proficiat in elk geval!

Aan alle andere deelnemers: superbedankt allemaal voor jullie deelname! En: niet getreurd! Hou jullie mailbox de komende week in de gaten, want Joshua wil jullie op haar manier met iets leuks bedanken (en het heeft iets te maken met een korting)... Aha! Spanneund! :-)

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes