4418fi.jpg

Wedstrijd: we schenken 5 sweaters weg van Fragile x Eva Mouton!

19/12/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Remember die coole sweaters die de Gentse illustratrice Eva Mouton voor Fragile ontwierp? Goed nieuws, want we mogen er 5 wegschenken! Ideaal voor als de Kerstman nog iets onder de boom moet leggen voor een mama-to-be!

fragile Eva Mouton octopus

Give-away!

We schreven in dit artikel al redelijk, ahum, enthousiast over de sweaters, een collab van Eva Mouton en Fragile. Meer zelfs, we kregen er twee om uit te testen op de Boekenbeurs en stelden vast dat ze er niet alleen keitof uitzien, maar ook heel comfortabel aanvoelen. De ideale comfy trui voor in en uit huis, te combineren met een coole legging of skinny broek, of zelfs gewoon met broekkousen als sweaterjurk na de zwangerschap!

En omdat het kerst is binnenkort, mogen we 5 prachtige exemplaren wegschenken van Fragile, whoop whoop! Je mag zelf kiezen welke print je verkiest: de print met een watermeloen (zie hieronder of de print met de schattige octopusjes (zie links). Vergeet ook niet je maat aan te vinken. 

Wat moet je doen? Vul het onderstaande formulier in en we maken volgende week, op dinsdag 27 december, de 5 gelukkige winnaars bekend! 

De wedstrijd loopt tot maandagavond 26 december 22 uur. Good luck!

*Als je bij onderstaand formulier aangeeft dat je de nieuwsbrief van Fragile wenst te ontvangen, dan ontvangen zij ook de antwoorden die je geeft op onderstaande vragen.

watermeloen sweater Eva Mouton Fragile

Watermeloen

Deze wedstrijd is afgelopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes