5028fi.jpg

Wedstrijd: Win deze coole verlengbare voetenzakken uit het Hoge Noorden!

22/11/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

De winter is in aantocht en dat wil zeggen dat het al serieus kouder wordt. Tijd dus om onze kinderen goed in te duffelen. En daarvoor organiseren we een ideale wedstrijd, want van onze partner Babymatters mogen we een Voksi-voetenzak wegschenken! 

kind in voetenzak voksi

Scandinavische warmte

Kennen jullie het prachtige voetenzakkenmerk Voksi al? Wel, Voksi is afkomstig uit Noorwegen en die koude Scandinavische winters maken van Voksi een expert op vlak van warmte en een specialist als het gaat over werken met natuurlijke materialen zoals wol en dons.

In Scandinavië gebruikt men traditioneel wol voor warmte in de winter en voor koelte in de zomer. Want een van dé voordelen van het gebruik van wol is het natuurlijk vermogen om te ademen. Wol onttrekt van nature vocht aan het lichaam en regelt de temperatuur in zomer én winter. Dons is dan weer licht en luchtig en houdt uw kindje geïsoleerd. 

Het is dan ook echt uniek dat voor alle Voksi-voetenzakken gemaakt zijn uit die combinatie wol én dons. Er zit aan de onderzijde van elke voetenzak wol, en aan de bovenzijde vind je donsvulling. En dat is niet toevallig zo, want wol heeft de unieke eigenschap dat het z’n vorm behoudt, ook als er gewicht op rust. Doordat de wol aan de onderkant van de voetenzakken zit en dons aan de bovenkant, blijft je kindje dus knus en warm en tegelijk worden overdadige warmte en vocht mooi afgevoerd.
 

Verlengbaar!

Bovendien kan je de Voksi-voetenzakken ook verlengen! Een simpel verlengstukje dat je kan aanritsen zorgt er dus voor dat je bij de aankoop van 1 voetenzak, meteen voor enkele jaren vertrokken bent. Ideaal dus voor grotere kindjes in de bakfiets of de fietskar!

Win: een unieke verlengbare Voksi Urban Fur-voetenzak (twv 269 euro) dankzij BABYmatters !

Deze wedstrijd is afgelopen!