4353fi.jpg

WEDSTRIJD: Win een Activity Garden Treehouse van Little Tikes

23/11/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnen enkele dagen komt Sinterklaas weer langs. Maar wij mogen ook al een beetje Sint spelen (of misschien helpen :-))!! Zit in de prijzenkast: de ‘Activity Garden Treehouse’ van Little Tikes. Genomineerd voor ‘Speelgoed van het jaar’ en een echte aanrader voor kindjes van 6 maanden tot 3 jaar.

Activity Lights Garden

Een speelhuis dat meegroeit met je kindje

De Activity Garden is het perfecte speelhuisje voor baby’s/kids tot 36 maanden. 3 redenen waarom dit het ideale indoor huisje is:

  • Je kan het huis op twee manieren installeren: ofwel ‘gesloten’, zodat je baby alles veilig kan ontdekken, ofwel ‘open’, zodat je peuter erin en errond kan lopen/kruipen. Het groeit dus mee met je spruit.
  • Er is ongelofelijk veel te beleven in de speeltuin: er is een ballenbaan, een vormsorteerder. Je hebt een spiegel, een klok, een telefoon, een brievenbus, een telescoop, een deurbel! Meer dan 80 activiteiten in totaal, dus je kid zal wel even zoet zijn met alles te ontdekken.
  • Een nog een hele leuke die sterk gesmaakt werd door het testpubliek :-): Een van de torens heeft een ingebouwde ‘magische’ lantaarn die licht geeft: je kan er kleurtjes mee ontdekken, erop dansen of lichtjes ‘verzamelen’ op de vloer… Ik kan je verzekeren: fun verzekerd!

Activity Lights garden

Deze wedstrijd is afgelopen.