7218fi.jpg

Welk cadeau geef ik voor de eerste verjaardag van mijn zoontje?

4/02/2021

De dag dat mijn kleine jongen 1 jaar wordt, wordt ongetwijfeld één van de meest bijzondere dagen uit mijn leven. Eén jaar?! Hoe kan dat zo intense, uitzonderlijke jaar zomaar voorbij vliegen? Opgewonden en vol trots kijk ik uit naar Tristans allereerste verjaardag. De dag moet gewoon perfect verlopen! Grootouders, tantes en nonkels willen weten wat onze schat voor zijn verjaardag wilt? Tjah, wat wil een éénjarige? Geen idee?! Hij heeft alles wat hij nodig heeft!

Iedereen legt bij voor 1 groot cadeau

Aangezien Tristan zelf niet echt op de hoogte is van wat er gebeurt, ga ik het liefst voor 1 groot cadeau dat ik zelf kan kiezen. Bij de geboorte kozen we voor Yongo als alternatieve pamperrekening en daar kunnen we nu weer gebruik van maken.* Gelukkig is Yongo veel minder saai dan een gewone bankrekening :-) Dat komt nu goed van pas!

Ik maak het project ‘eerste verjaardag’ aan, prik een datum en nodig onze gasten uit. Nu nog even nadenken wat we onze jongen cadeau willen doen: een loopfietsje of wobbelboard? Slaapkamerdecoratie of een ballenbad?  

Anyway, hij zal de verpakking van het cadeau sowieso leuker vinden dan wat er in zit! :-) 

Beleving

Stiekem dromen we er ook van om er weer op uit te trekken met onze peuter. Een belevingscadeau is misschien ook wel iets: een uitstap naar de dierentuin, weekendje aan zee of boekenabonnement lijkt ons ook superleuk. 

Sparen

Een derde optie is om het geld dat hij krijgt te sparen als startkapitaal voor als hij straks op eigen benen staat. Niet letterlijk dan. :-) Aangezien we nu toch niet mogen feesten of reizen, is het een ideaal moment om te beginnen sparen voor de toekomst

Het leuke aan de Yongo app is dat we de drie opties kunnen combineren. We maken een project eerste verjaardag aan waarbij we sparen voor een cadeau (ik denk dat we voor het ballenbad gaan, vindt hij super!). Daarnaast kunnen oma en opa een centje bijleggen voor later. 

Probeer het zelf!

Benieuwd hoe de app van Yongo werkt? Je kan het hier allemaal bekijken en uittesten.  

Maak een account aan voor je kindje en nodig familie, meters en peters uit. Superhandig! Wist je dat Yongo een beter rendement én heeft veel meer functionaliteiten dan een klassieke spaarrekening? Meer informatie vind je hier.

*Via Mama Baas en Yongo kregen we 20 euro cadeau op de lange termijn rekening van Tristan. Jij kunt dit ook krijgen met de kortingscode BAAS!  

kind in bed

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Yongo van AG Insurance. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

Yongo -  individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21), Yongo Star (tak 23) en Yongo Dreams (tak 26). Deze producten zijn ontwikkeld door AG Insurance, worden eventueel verkocht door je tussenpersoon en zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. De algemene voorwaarden, informatiedocumenten en beheersreglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Voor klachten m.b.t. de producten, kan je terecht bij Dienst Klachtenbeheer (customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. Als de oplossing die wij voorstellen geen voldoening schenkt, kan je het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen (info@ombudsman.as - tel. 02 547 58 71), Meeussquare 35, 1000 Brussel. AG Insurance nv – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.beBelgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes